Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Rozbudowa mięśni

kefk

Wysłana - 06 marca 2010 19:35    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam mam 19lat 169cm wzrostu ważę 54kg chciał bym przybrać na masie mięśniowej ale nie jakoś dużo tylko tyle żeby niedowagi nie mieć i żeby rzeźba była.Chciałbym tak wyglądać mniej więcej jak Bruce Lee,C.Ronaldo itp.Jakich suplementów mam najlepiej użyć jeżeli w ogóle miałbym coś brać.Dużo ludzi mówi że hmb,czy aminokwasy były by na to dobre ale wole się specjalistów spytać.Jeżeli chodzi o trening to jest regularny od paru lat po prostu z przyjemności basen,rower,piłka nożna,to są sporty które regularnie uprawiam,jeżeli chodzi o dietę to zdrowo się odżywiam od pewnego czasu,nie jest to dieta masowa bo nie chcę dużo przytyć chodzi mi o 5-7kg suchego mięśnia.Z góry dziękuje.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 marca 2010 19:40 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Reventos

Wysłana - 06 marca 2010 19:40    Edytuj Cytuj
Kup gainera i uzupelniej wg brakow w diecie

Sevillista

Wysłana - 06 marca 2010 19:49    Edytuj Cytuj
a moze najpierw by diete ułozył i JESLI by miał w niej braki to wtedy by gainera kupił?
idz do działu odzywianie, poczytaj posty podwieszone.
trening ACT/FBW, popatrz w spisie treningow.

Nawet najtwardsi mają chwile kiedy potrzebują klęknąć...

peaceton

Wysłana - 07 marca 2010 10:03    Edytuj Cytuj
Moje doswiadczenie jest bardzo skromne ale nawet bez specjalistycznej wiedzy skoro dorosly mezczyzna nawet przy wzroscie 169 cm wazy 54kg to nalezy do grupy ektomorfikow a wiec nie martw sie, mozesz spokojnie stosowac diete na mase bez obaw ze momentalnie zrobisz sie za gruby. Tylko rozpocznij do tego trening na silce oprocz tego plywania i grania w pilke bo to sie mija z celem.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.