Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 10172 razy
słowa kluczowe: rower  poziomy 
Autor

Rower poziomy

magooesbe

Wysłana - 29 sierpnia 2004 01:56    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Kilka pytań: Czy ktoś z Was jeździł już na rowerze poziomym? Jak wygląda prędkość średnia na takim sprzęcie? Jak z długimi dystansami? Czy bolą jakieś części ciała (plecki, tyłek, kark lub szyja)? Widoczność do tyłu, równowaga. Czy mieliście samoróbkę czy coś kupionego? Może jeszcze jakieś opinie od siebie, bo nie wiem o co jeeszcze mogę zapytać.
Teraz pytanie z innej beczki: Jak przyznać sogacza??

magu

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 29 sierpnia 2004 02:02 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

magooesbe

Wysłana - 29 sierpnia 2004 02:02    Edytuj Cytuj

Jeszcze rower nie produkowany na większą skalę.

magu

zaborek

Wysłana - 29 sierpnia 2004 11:12    Edytuj Cytuj
ja widzialem tylko 2 razy taki rower i nie mam pojecia jak sie na tym jezdzi

Moderator:
-Sporty Extremalne-
-Rowery-

skafi

Wysłana - 29 sierpnia 2004 15:42    Edytuj Cytuj
Na takim rowerze lepiej się śpi niżjeździ

ROWERY Z HIPERMARKETU WĘDRUJĄ DO KLOZETU !!!

DeeJaaVuu

Wysłana - 29 sierpnia 2004 19:40    Edytuj  Cytuj
Kilkakrotnie jeżdżąc autem czy autobusem widziałem w krakowie kolesi na takich rowerach, no laske ostatnio też i tyle mogę powiedzieć że głupotą jest poruszanie sie na takim rowerze po krakowskich ulicach w korku, bo praktycznie tego roweru w ogóle nie widać,. więc niektórzy sami się pchają na cementarz

Co do samej jazdy na tym rowerze to nie mam pojęcia, ale musi być to ciekawe doświadczenie przesiąć się z normalnego na takie dziwactwo

skafi

Wysłana - 29 sierpnia 2004 22:00    Edytuj Cytuj

a co powieci o takim sprzęcie

ROWERY Z HIPERMARKETU WĘDRUJĄ DO KLOZETU !!!

magooesbe

Wysłana - 29 sierpnia 2004 22:11    Edytuj Cytuj
Nie chodziło mi o rower typu LOW RIDER, jakich pełno jest w stanach zje*noczonych. Na takim cudeńku jeździłem. Wrażenia z jazdy są przeciętne. Za to reakcje ludzi wokół... Niektórzy wprawdzie uważają jadącego za wariata czy dziwaka, ale większość jest miło zszokowana.
Rower poziomy chiałbym wykorzystywać do dłuuugich wyjazdów asfaltem. Nie wiem tylko jak się na tym jeździ. Na miasto nie znam nic lepszego niż rowerek typu CROSS. Szybki, zwinny, itp.
No ale dzięki za wypowiedzi.

magu

norez

Wysłana - 01 września 2004 21:17    Edytuj Cytuj
skafi > ale sroga fura!!!

'o ile sie nie myle chwilowo przybieram na sile'

sexy.boy

Wysłana - 06 września 2004 13:25    Edytuj Cytuj
z tego co czytałem to jeździ się wygodniej plecy mniej bolą
i szybciej bo jest mniejszy opór powietrza zwykły kolarz po prostej może jechać przez krótki czas max 60-70 kmh a rekord szybkości na poziomym to chyba ponad 100kmh
ale są też wady do jazdy po tródnym terenie się nie nadaje nawwet jeśli jedzie się gładką ale stromą drogą też jest gorzej bo rower jest ciężki przez co gorzej podjeżdżać
rower poziomy jest lepszy od zwykłego tylko do jazdy po wmiare głatkich i płaskich szosach

Karate

Wysłana - 07 września 2004 11:35    Edytuj Cytuj
Ja jeżdziłem i juz niedłgo będe miał taki rower bo składam sobie nowy. jezdzi sie duzo lepiej niz na tradycyjnym. Niebolą rece tyłem nietrzeba podnosić głowy aby cos widziec.Jest szybszy i bardziej bezpieczny przy upadkach. Jednak cos za cos, kiepsko jest ze skrętnoscia, no i trzeba ze 3 miesiace sie uczyc na nim jeżdzic aby sie pewnie poczuc.
Jazda nim to super zabawa!!!!

sexy.boy

Wysłana - 07 września 2004 21:28    Edytuj Cytuj
Karate a można gdzieś kupić taki gotowy rower i ile kosztuje wmiare porządny

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Rower poziomy

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.