Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 81 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Trening dla zaawansowanych
Rower Stacjonarny - wybór pokolenia rowerka? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Rower Stacjonarny - wybór pokolenia rowerka?"   

fucel
 Wysłana - 29 styczeń 2010 15:56        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witajcie. Nie chciałem zakładać nowego tematu, lecz nie znalazłem podobnego tematu, więc napiszę to tu: a mianowicie szukam kupna rowerku stacjonarnego, ponieważ treningi na orbitreku mnie męczą i chcę przesiąść się na rower. Zastanawiam się tylko nad wyborem pokolenia rowerka? Co bardziej opłaca się, co lepiej się sprawdzi do codziennych treningów rowerkiem, czy taki ala Romet jak na zdjęciu:

, czy wybrać coś na po dobę dostępnego na allegro w cenie do 150zł ? Pozdrawiam! :)

"Another One Of Those Days..."

przyznaj SOG'a

metakreta
 Wysłana - 7 luty 2010 00:35       [zgłoszenie]

jak sie biedaczku meczysz na orbitreku to przyszlosci jakos nie widze
Sprzet ze zdjecia za***isty

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Rower Stacjonarny - wybór pokolenia rowerka?

<< 2 dniowy trening na masę do oceny / FBW :) >>

Podobne: woda podczas treningu na rowerze i brzuszkach! | Łydki + Rower - Czy to coś da? | masa vs. rower | Miesien czworoglowy, a rowerek | Treningowy rower stacjonarny ??? | aeroby na rowerku - na czczo ;-)

Warto przeczytać: Ćwiczenia na poprawienie szybkości | pilates opinie | pilates opinie 2008 | ksiązki treningowe Rossa enamita | ksiązki treningowe Rossa | basen trining | whey masss builder | co pić przed treningiem | ksiazki treningowe | JB penny | gina a kolejny cykl | omnadren 250 nowe opakowania | testosterone prolongatun | testosterone prolongatun 250 | gino a kolejny cykl | nowa jelfa | skoki ze spadochronem a nadciśnienie | obciaznik 17,5 | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL