Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Rower Stacjonarny Elektor-magnetyczny

losvato

Wysłana - 13 lipca 2009 21:37    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam

Posiadam od niedawna własnie taki rowerek nowy ale niepokoi mnie to ze ma słaby opór podczas jazdy ma 16 progów ale na ostatnim 16 opór jest dosyc słaby porównując do normalnego roweru gorksiego to taki jest opór jak na srednium biegu . Czy to po porstu jest normalne w tych rowerkach magnetycznych ? możliwe ze sie przyzwyczaiłem do roweru mechanicznego bo własnie na takim jezdzilem caly czas to tam mialem z 3 razy wiekszy opór niz przy tym magnetyczym na najwyzszym biegu.
Poziom trudności , opór zmieniam przy pomocy komputerka.
Jak ktos ma podobny rower niech napisze jaki ma opor bo chce sie upewnic czy czasami nie kupilem jakis lipny rower.
Pozdr,

Zmieniony przez - losvato w dniu 2009-07-14 00:24:32

Taedium vitae

I Can Sleep When I'Dead

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 lipca 2009 17:22 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 17 lipca 2009 17:22    Edytuj Cytuj
Mhmm mam taki HMS i opór jest spory (dużo jeżdżę na MTB i biegam a i kondycja jest ok) a więc coś lipnego chyba z oporem, ja bym to reklamował
Ekspert -

losvato

Wysłana - 17 lipca 2009 19:39    Edytuj Cytuj
dzieki za odpowiedz
z tym problemem juz sobie poradziłem odkręciłem obudowę i po prostu naciągnąłem linek która przybliża ten magnez do kola zamachowego i teraz juz opór jest dobry
kopiłem ten rower za 400 ale jak patrzałem na strony niemieckie to jest za okolo 200 euro sadzilem ze sprzet który mam jest wybrakowany ale jednak wszystko gra jak trzeba

Pozdr.

Taedium vitae

I Can Sleep When I'Dead

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 17 lipca 2009 20:56    Edytuj Cytuj
A myślałem że masz nówkę, bo sklepowa gwarancja nie pozwala na kręcenie
Ekspert -

losvato

Wysłana - 18 lipca 2009 16:30    Edytuj Cytuj
rower jest praktycznie nowy tzw towarem powystawowym ze sklepu kilka otarc na obudowie itp nic po za tym nawet pachnie nowościa
gwarancje mam ale nie opłacało mi sie odsyłać ten rower za duży koszt wysyłki i pewnie płaciłbym w obie strony z reszta nie bylo żadnych plomb na obudowie

Taedium vitae

I Can Sleep When I'Dead

qazar ZASŁUŻONY

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Rower Stacjonarny Elektor-magnetyczny

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.