Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

Ropiejące oczy, proszę o pomoc.

thoms84

Wysłana - 14 października 2008 14:47    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam.

Mam 24 lata i taki oto problem. Codziennie rano, często również w ciągu dnia, w kącikach oczu pojawia się wydzielina ropna. Stan taki utrzymuje się OD KILKU LAT. Byłem u kilku "okulistów". Jeden stwierdził, zespół suchego oka i zalecił tzw. "sztuczne łzy". Inny zrobił wymaz (nic nie wykazał) i poczęstował porcją antybiotyków (m.in. tobrex, oftaquix). Kolejny stwierdził alergiczne zapalenie spojówek i przepisał cusicrom. Oczywiście żaden z wymienionych leków nie pomógł. Wybrałem się ostatnio do alergologa celem zrobienia testów - na nic uczulony nie jestem. Nie przeszkadzało to jednak panu alergologowi w przepisaniu kropli antyalergicznych (opatanol), których wpływ odczuł jedynie mój portfel.

Nie za bardzo wiem co dalej robić, do jakiego specjalisty się udać. Domyśla się ktoś co może być przyczyną mojego problemu? Na jednym z forów ktoś poradził, żebym sprawdził zatoki. Zainteresowało mnie to, ponieważ moje rodzeństwo ma problemy z zatokami. Czy rzeczywiście one mogą być przyczyną mojego problemu? Co o tym myślicie?

Będę wdzięczny za wszelkie rady/sugestie.

Pozdrawiam.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 października 2008 22:42 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 6.00zł
Olimp - T-100

CENA: 67.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 14 października 2008 22:42    Edytuj Cytuj
W tej sytuacji trzeba próbować wszystkiego, każdego tropu.

doping & zdrowie
Ekspert -

Arrientos

Wysłana - 17 października 2008 23:14    Edytuj Cytuj
Witaj, ja mam cośpodobnego, tylko owiele ostrzejszego od 'dobrych' 4 lat, budząc się mam 'zalepione' prawe oko, a co około 3minuty musze wycierać wydzieline w kącikach. Nie lekceważ Twojego stanu, bo u mnie też się tak zaczeło... niestety polscy lekarze nie mają na to jednej diagnozy, co skutkuje tym, że od tych kilku lat jeżdze po kraju lecząc się u tych bardziej znanych. Teraz z chusteczkami nawet na siłowni się nie moge rozstać...

Powodzenia...

Zmieniony przez - Arrientos w dniu 2008-10-17 23:14:34

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 18 października 2008 06:37    Edytuj Cytuj
A co diagnozują najczęściej?

doping & zdrowie
Ekspert -

Arrientos

Wysłana - 18 października 2008 10:19    Edytuj Cytuj
Ani razu diagnoza się nie powtórzyła...
teraz to wygląda tak, że mam 2 kulki koło rogówek na górze i na dole, takie jak jęczmień, tylko że tak 2mm od rogówki... jak będziesz chciał będe mógł wrzucić fotke. :)

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 18 października 2008 14:46    Edytuj Cytuj
Chcesz to wrzuć.

doping & zdrowie
Ekspert -

ewellaewel

Wysłana - 07 czerwca 2009 18:33    Edytuj Cytuj
Mam tensam problem co powyżej.proszeratujcie!!!!

ewella

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ropiejące oczy, proszę o pomoc.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.