dzięki wielkie jagno za odpowiedz z ciekawości - jak wygląda ryzyko powikłań w przypadku blokady nerwu koolszowego/uda? chodzi mi o wysokość % (oczywiście orientacyjnie, a nie stricte statystycznie); pozostałe znam
28:06:42:12 That is when the world will end.
1137701392000
Boofi
Wysłana - 19 stycznia 2006 23:44
tak jak i po dolarganie i.v. itp ....
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -
1137710679000
Typer
Wysłana - 20 stycznia 2006 01:09
Z tego co ten znajomy mi powiedzial to wynikalo,ze to byla jego wina,ze zaczal wymiotowac.Lekarz stwierdzil,ze gdyby lezal przez te 24 godziny to nic by mu sie nie stalo.Pytam o takie szczegoly,bo nie ukrywam,ze mam cholernego pietra przed artro.Czyli jak to wlasciwie jest?Kiedy mozna wstac o wlasnych silach po artroskopii?Mam na mysli te objawy po znieczuleniu.Wiem,ze te pytania moga wydac sie smieszne,ale od dziecka mam bardzo duzy uraz do szpitala i lakarzy.
a jak masz mocne "nerwy" to sobie pooglądaj
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -
1137781412000
SFD
Wysłana - 20 stycznia 2006 23:33
Boofi nie czepiaj się słowa"asystować":P Może czasem wyrażam się mało precyzyjnie,ale fakt pozostaje faktem:przy operacji był chirurg,anestezjolożka(?)i tzw.pani od wszystkiego,która pomagała i jemu i jej...a szpital wojewódzki w całkiem sporym mieście...:/ Chciałam się tylko podzielić wrażeniami z narkozy....jak dojdę do operacji kolana też nie omieszkam;)
1137796439000
Boofi
Wysłana - 21 stycznia 2006 00:17
spoko spoko !
Ekspert -
1137799028000
SFD
Wysłana - 21 stycznia 2006 00:30
No wiem,żeś fachura ale co wejdę na interesujący mnie temat to..."Boofi już tu był";)Czasem mnei to drażni;))) Ale chylę czoła i czytam,czytam,czytam....;)