Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 611 razy
słowa kluczowe: rodzaje  kreatyn 
Autor

Rodzaje kreatyn

MegaFox

Wysłana - 06 listopada 2004 10:28    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Siema jakie są rodzaje kreatyn i czym sie róznią?? jesli mozecie to wytłumaczcie mi bo ja sam osobiscie zarzywałem tylko monohydrat i juz dla mnie malo pomaga i moze teraz inny rodzaj wziąc? co wy na to??a teraz bede mial przypływ gotówki i juz sie zastanawiam co kupic??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 listopada 2004 10:42 
W większości przypadków polecamy:

Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

-Tora-

Wysłana - 06 listopada 2004 10:42    Edytuj Cytuj
jest monohydrat, jablczan, cytrynian, pirogronian. Monohydrat i jablczan jak najbardziej warte swojej ceny, piro i citro mają rozne opinie.

Tylko głupcy nie mylą sie nigdy - Sokrates.
Znawca -

Damixxx

Wysłana - 06 listopada 2004 16:08    Edytuj Cytuj
cell pumpa kup
Ekspert -

MegaFox

Wysłana - 06 listopada 2004 17:56    Edytuj Cytuj
i jak Kupie Cell Pump to co do tego bo słyszałem ze dobrze brac razem z monohydratem i co wy na to zebym jeszcze dokupił L-glutamine i Dextroze i Why Profi Mass Olimpa i zastanawiam sie nad D-ribosą co wy na to??

MegaFox

Wysłana - 06 listopada 2004 18:04    Edytuj Cytuj
i zapomniałem jeszcze o cynku który chcem przyjmowac w postaci ZMA

MegaFox

Wysłana - 06 listopada 2004 18:09    Edytuj Cytuj
a i jeszcze jedno co nie daje mi spokoju kolega powiedział mi zebym jeszcze sobie zakupił jabłczan do monohydratu co zwiekszy działanie kreatyny co wy na to?? i dobrze dobralem sobie suple czy za duzo ich jest??

BodyLine TRENER

Wysłana - 06 listopada 2004 18:13    Edytuj Cytuj
Ile masz lat?Jak dlugo trenujesz?Jak sie odzywiasz?Mam wrazenie,ze kompletnie nie wiesz co do czego...Wyrzucisz pieniadze i nawet nie bedziesz dokladnie wiedzial co,kiedy i w jaki sposob przyjac...Zacznij od podstaw.
Znawca -

v3gas ZASŁUŻONY

Wysłana - 06 listopada 2004 18:15    Edytuj Cytuj
jesli masz wystarczajaca ilosc jablczanu..to nie koopooj monohydratu...
dekstoza..nie koopooj...ewentooalnie glookoza..jesli chesz uzooplenic ww po treningu...
ryboza - nie koopooj...
cynk/zma - mozesz smialo brac...

wszelkie gainery/bialko - w zaleznosci od ewentooalnych brakoow w diecie...

btw..opisz swoja diete/staz/wiek

Zmieniony przez - v3gas w dniu 2004-11-06 18:16:41
Specjalista -

MegaFox

Wysłana - 06 listopada 2004 19:11    Edytuj Cytuj
mam 19 lat trenuje juz ponad 2 lata moich posiłków nie bede opisywal ale powiem w skrucie staram sie jesc 2g bialka na 1 kilogram ciała i 3 razy wiecej wegli wiec wkoncu co mam zakupic Cell Pump monohydrat (bo juz mam)glukoze ZMA i L- glutamine i ewentyalnie jakis gainerek albo białeczko tak??

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 06 listopada 2004 19:21    Edytuj Cytuj
do cell-pump glukozy ci nie potrzeba, jeżeli dieta jest ok. to niewielka ilość gainera może się mimo wszystko przydać, a napewno białko na noc bo trudno bez nieprzyjemnych czasem skutków je uzupełnić, glutamina jeżeli masz kasy na tyle to przynajmniej po treningu będzie bardzo dobra, zma polecam przed glutaminą a jeżeli z diety dostarczasz wszysto co potrzeba to nawet przed gainerem.

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.