Siema jakie są rodzaje kreatyn i czym sie róznią?? jesli mozecie to wytłumaczcie mi bo ja sam osobiscie zarzywałem tylko monohydrat i juz dla mnie malo pomaga i moze teraz inny rodzaj wziąc? co wy na to??a teraz bede mial przypływ gotówki i juz sie zastanawiam co kupic??
i jak Kupie Cell Pump to co do tego bo słyszałem ze dobrze brac razem z monohydratem i co wy na to zebym jeszcze dokupił L-glutamine i Dextroze i Why Profi Mass Olimpa i zastanawiam sie nad D-ribosą co wy na to??
1099760199000
MegaFox
Wysłana - 06 listopada 2004 18:04
i zapomniałem jeszcze o cynku który chcem przyjmowac w postaci ZMA
1099760654000
MegaFox
Wysłana - 06 listopada 2004 18:09
a i jeszcze jedno co nie daje mi spokoju kolega powiedział mi zebym jeszcze sobie zakupił jabłczan do monohydratu co zwiekszy działanie kreatyny co wy na to?? i dobrze dobralem sobie suple czy za duzo ich jest??
1099760954000
BodyLine TRENER
Wysłana - 06 listopada 2004 18:13
Ile masz lat?Jak dlugo trenujesz?Jak sie odzywiasz?Mam wrazenie,ze kompletnie nie wiesz co do czego...Wyrzucisz pieniadze i nawet nie bedziesz dokladnie wiedzial co,kiedy i w jaki sposob przyjac...Zacznij od podstaw.
jesli masz wystarczajaca ilosc jablczanu..to nie koopooj monohydratu... dekstoza..nie koopooj...ewentooalnie glookoza..jesli chesz uzooplenic ww po treningu... ryboza - nie koopooj... cynk/zma - mozesz smialo brac...
wszelkie gainery/bialko - w zaleznosci od ewentooalnych brakoow w diecie...
btw..opisz swoja diete/staz/wiek
Zmieniony przez - v3gas w dniu 2004-11-06 18:16:41
Specjalista -
1099761357000
MegaFox
Wysłana - 06 listopada 2004 19:11
mam 19 lat trenuje juz ponad 2 lata moich posiłków nie bede opisywal ale powiem w skrucie staram sie jesc 2g bialka na 1 kilogram ciała i 3 razy wiecej wegli wiec wkoncu co mam zakupic Cell Pump monohydrat (bo juz mam)glukoze ZMA i L- glutamine i ewentyalnie jakis gainerek albo białeczko tak??
1099764672000
apokalipsa NUTRIFARM
Wysłana - 06 listopada 2004 19:21
do cell-pump glukozy ci nie potrzeba, jeżeli dieta jest ok. to niewielka ilość gainera może się mimo wszystko przydać, a napewno białko na noc bo trudno bez nieprzyjemnych czasem skutków je uzupełnić, glutamina jeżeli masz kasy na tyle to przynajmniej po treningu będzie bardzo dobra, zma polecam przed glutaminą a jeżeli z diety dostarczasz wszysto co potrzeba to nawet przed gainerem.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte" Jan Paweł II "Gorzki to chleb jest polskość" C. K. Norwid