No wlasnie ja zawsze jestesm glodny... wiec ide nastwic ekstra ryzyk... pozdro ------------------------------------------------------------------------------------------- <<<PRIORYTET: Rób wszystko by panować nad ciężarem, nie żeby ciężar panował nad TOBĄ>>>
!<<<<<<You mess with the best you'll die like the rest>>>>>>!
1102009259000
ryzy1983
Wysłana - 02 grudnia 2004 19:22
Qazar jeszcez dwa pytani... wiem juz ze po treningu moge zaraz zazucić około 4-5 łyżeczek miodu i jak pisaleś wafle ryżowe... ale ile tych wafli powinienem zjeść??? w paczce jest 10 wiec kazdy waży 10g...
A co do tłuszczy czy na masę całe zapotrzebowanie w tłuszczyk mogę sobie nadrobic orzechami??? czy racezj szukać innych źrodeł "dobrego" tłuszczyku??? pozdro ------------------------------------------------------------------------------------------- <<<PRIORYTET: Rób wszystko by panować nad ciężarem, nie żeby ciężar panował nad TOBĄ>>>
1102011760000
taska
Wysłana - 02 grudnia 2004 19:35
ryzy1983 ja tez kocham akty i mam nadzieje ze kiedys sama zaczne je fotografowac narazie jako kobiecie trudniej mi modelke znalesc ale nie zniechecam sie Ale musze cie zmartwic... to nie jest z zadnej konkretnej stronki, ja go znalazlam przypadkiem w googlach, grafika- fitness body, tak mi sie wydaje. ALe ciesze sie ze Tobnie sie rowniez podoba. Pozdrawiam wszystkich milych Panow
Your body cannot go where the mind has not gone first.
No to licze ze dostane od Ciebie jakies zdjatka fajne, kiedy juz znajdziesz modelke i pstrykniesz jej kilka aktów takich subtelnych, jak te dwa np ktore prezentujesz... sa naprawde miodzio:) pamietaj o mnie pozdrawiam ------------------------------------------------------------------------------------------- <<<PRIORYTET: Rób wszystko by panować nad ciężarem, nie żeby ciężar panował nad TOBĄ>>>
1102016460000
miko16
Wysłana - 02 grudnia 2004 20:55
qrcze ! (190 cm wzrostu) 65 kilo wagi, współczynnik aktywności 1.1 (3 treningi/tygiel i praca przy kompie) i wyszlo mi ze potrzebuje 2900 kcal dziennie!!
no bede bede..... śniadanie odzyka bialkowa(megabol 95 %) i Carbo i jedna kanapka, obiad to samo itp. uffffff trza sie wziąć za swoją diete!!
1102020547000
SFD
Wysłana - 02 grudnia 2004 21:51
Za***isty art. nie wiedziałem, że to takie wszystko jest proste.....Sog oczywiście.
1102020691000
wicio
Wysłana - 02 grudnia 2004 22:16
zastanawia mnie jeszcze jedno: przeliczniki odnoszą się do wagi ciała a przecież każdy z nas ma inny % tłuszczu, i jeśli jest go zbyt dużo (załóżmy więcej niż 10-12 %) to czy mnożenie przez całą masę ciała nie daje wyniku błędnego??? przykład I osoba ma 190 cm wzrostu i waży 120 kilo a zawartość tłuszczu to 7% II osoba 190 cm wzrostu i waży 120 kilo a zawartość tłuszczu to 20 %
czy makroskładniki w obydwu przypadkach mają być przeliczane do 120 kilo???
rób jak uważasz, uważaj jak robisz
1102022173000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 02 grudnia 2004 22:32
oczywiscie masz racjie tylko ze to globalnie(czy ktos ma 20% i robi mase z czytelnikow??) ma malo do znaczenia ,bo jak sie zaczniemy bawic w ******ly to ja wam podam wyliczenia do ilosci spalnych kcal z samego jedzenia i h aktywnosci to sam sie poglubie nie mowiac o was