Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Robimy mase - fakty nie mity by qaz

ryzy1983

Wysłana - 02 grudnia 2004 18:40    Edytuj  Cytuj
No wlasnie ja zawsze jestesm glodny... wiec ide nastwic ekstra ryzyk... pozdro
-------------------------------------------------------------------------------------------
<<<PRIORYTET: Rób wszystko by panować nad ciężarem, nie żeby ciężar panował nad TOBĄ>>>

!<<<<<<You mess with the best you'll die like the rest>>>>>>!

ryzy1983

Wysłana - 02 grudnia 2004 19:22    Edytuj Cytuj
Qazar jeszcez dwa pytani... wiem juz ze po treningu moge zaraz zazucić około 4-5 łyżeczek miodu i jak pisaleś wafle ryżowe... ale ile tych wafli powinienem zjeść??? w paczce jest 10 wiec kazdy waży 10g...

A co do tłuszczy czy na masę całe zapotrzebowanie w tłuszczyk mogę sobie nadrobic orzechami??? czy racezj szukać innych źrodeł "dobrego" tłuszczyku???
pozdro
-------------------------------------------------------------------------------------------
<<<PRIORYTET: Rób wszystko by panować nad ciężarem, nie żeby ciężar panował nad TOBĄ>>>

!<<<<<<You mess with the best you'll die like the rest>>>>>>!

taska

Wysłana - 02 grudnia 2004 19:35    Edytuj Cytuj

ryzy1983 ja tez kocham akty i mam nadzieje ze kiedys sama zaczne je fotografowac narazie jako kobiecie trudniej mi modelke znalesc ale nie zniechecam sie Ale musze cie zmartwic... to nie jest z zadnej konkretnej stronki, ja go znalazlam przypadkiem w googlach, grafika- fitness body, tak mi sie wydaje. ALe ciesze sie ze Tobnie sie rowniez podoba. Pozdrawiam wszystkich milych Panow

Your body cannot go where the mind has not gone first.

><((((&ordm;>`&middot;.¸¸.&middot;´&macr;`&middot;.¸¸><((((&ordm;>.&middot;´&macr;`&middot;..><((((&ordm;>`
&middot;.¸¸.&middot;´&macr;`&middot;.¸¸><((((&ordm;>

ryzy1983

Wysłana - 02 grudnia 2004 20:41    Edytuj Cytuj
No to licze ze dostane od Ciebie jakies zdjatka fajne, kiedy juz znajdziesz modelke i pstrykniesz jej kilka aktów takich subtelnych, jak te dwa np ktore prezentujesz... sa naprawde miodzio:) pamietaj o mnie pozdrawiam
&lt;&lt;&lt;PRIORYTET: Rób wszystko by panować nad ciężarem, nie żeby ciężar panował nad TOBĄ&gt;&gt;&gt;

!&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;You mess with the best you'll die like the rest&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;!

miko16

Wysłana - 02 grudnia 2004 20:55    Edytuj Cytuj
qrcze !
(190 cm wzrostu) 65 kilo wagi, współczynnik aktywności 1.1 (3 treningi/tygiel i praca przy kompie) i wyszlo mi ze potrzebuje 2900 kcal dziennie!!

qazar ZASŁUŻONY

miko16

Wysłana - 02 grudnia 2004 21:49    Edytuj Cytuj
no bede bede..... śniadanie odzyka bialkowa(megabol 95 %) i Carbo i jedna kanapka, obiad to samo itp. uffffff
trza sie wziąć za swoją diete!!

SFD

Wysłana - 02 grudnia 2004 21:51    Edytuj Cytuj
Za***isty art. nie wiedziałem, że to takie wszystko jest proste.....Sog oczywiście.

wicio

Wysłana - 02 grudnia 2004 22:16    Edytuj Cytuj
zastanawia mnie jeszcze jedno:
przeliczniki odnoszą się do wagi ciała a przecież każdy z nas ma inny % tłuszczu, i jeśli jest go zbyt dużo (załóżmy więcej niż 10-12 %) to czy mnożenie przez całą masę ciała nie daje wyniku błędnego???
przykład
I osoba ma 190 cm wzrostu i waży 120 kilo a zawartość tłuszczu to 7%
II osoba 190 cm wzrostu i waży 120 kilo a zawartość tłuszczu to 20 %

czy makroskładniki w obydwu przypadkach mają być przeliczane do 120 kilo???

rób jak uważasz, uważaj jak robisz

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 02 grudnia 2004 22:32    Edytuj Cytuj
oczywiscie masz racjie tylko ze to globalnie(czy ktos ma 20% i robi mase z czytelnikow??) ma malo do znaczenia ,bo jak sie zaczniemy bawic w ******ly to ja wam podam wyliczenia do ilosci spalnych kcal z samego jedzenia i h aktywnosci to sam sie poglubie nie mowiac o was
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 169 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.