Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Robimy mase - fakty nie mity by qaz

oak

Wysłana - 01 grudnia 2004 17:08    Edytuj  Cytuj
heheheh super post SOG jak nic, dawno sie tak nie usmiałem a i przy okazji czegoś się dowiedziałem, po prostu wypas

tylko upór sprawi że będziesz wielki.

taska

Wysłana - 01 grudnia 2004 19:26    Edytuj Cytuj

post super ale ja głosować na prezydenta nie będę, bo potem ty bedziesz taki bogaty jak ten gość z Gifa

Your body cannot go where the mind has not gone first.

><((((&ordm;>`&middot;.¸¸.&middot;´&macr;`&middot;.¸¸><((((&ordm;>.&middot;´&macr;`&middot;..><((((&ordm;>`
&middot;.¸¸.&middot;´&macr;`&middot;.¸¸><((((&ordm;>

qazar ZASŁUŻONY

ryzy1983

Wysłana - 02 grudnia 2004 11:31    Edytuj Cytuj
Qazar... przy węglach piszesz:

Nie ruszac
bialego chleba,bolek,serkow slodzonych ,cukru stolowego..

no wlasnie czym zastapic cukier stolowy zeby troszke doslodzic to i tamto??? no bo jesli chodzi o slodziki to zawieraja one aspartam a według tego arta http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=118453 nie zadobrze wcinac ten kwasik:) ale pytam Ciebie bo Ty z pewnoscia coś doradzisz... pozdro
-------------------------------------------------------------------------------------------
&lt;&lt;&lt;PRIORYTET: Rób wszystko by panować nad ciężarem, nie żeby ciężar panował nad TOBĄ&gt;&gt;&gt;

!&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;You mess with the best you'll die like the rest&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;!

Grzywka

Wysłana - 02 grudnia 2004 11:33    Edytuj Cytuj
Ja podziwiam edka ze przelknal to sniadanie. Wlasnie mecze sie z podobnym zestawem i idzie coraz gorzej:(

ryzy1983

Wysłana - 02 grudnia 2004 12:32    Edytuj Cytuj
Taska możesz mi podesłać namiary na foteczkę, która znajduje sie nad Twoim nickiem? mam słabośc do czarno białych aktów a ten jest naparwde super (chodzi mi o te posladeczki) pozdrawiam

A Śniadanie Edzia SUPERRRR!!!! jak i reszta posiłków!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------
&lt;&lt;&lt;PRIORYTET: Rób wszystko by panować nad ciężarem, nie żeby ciężar panował nad TOBĄ&gt;&gt;&gt;

!&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;You mess with the best you'll die like the rest&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;!

malcu

Wysłana - 02 grudnia 2004 12:48    Edytuj Cytuj
Dla mnie bomba ten przelicznik i tabele !!! Wielkie dzieki

ryzy1983

Wysłana - 02 grudnia 2004 12:52    Edytuj Cytuj
Qazar mi wyszło tak:

Zapotrzebowanie dzienne 1728kcal

Ilość kcal jaką powinienem wcinać to około 2800 kcal na dzień (hard gainer)

Mam 177 cm . 72 kg wagi.

Wyszło że na masę powinienem wcinać 125g B, 108g T, 332g W.

Trzymać się tego czy np. dodać jakies 10% białka i węgli , bo tłuszczy już chyba jest ok.??? do obliczeń dodałem już wcześniej 500 kcal by mieć bilans dodatni! Białko liczyłem jako 1,7g na kg masy ciała, natomiast aktywność 1.3.

POZDRAWIAM!!!

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 02 grudnia 2004 14:20    Edytuj Cytuj
hardgainer hmm?? wiec bialko 1,5g na kg 2g tluszczu resta ww ,jesli dalej jestes glodny(male prawdopodobienstwo ) to dozuc z worek ryzu
Ekspert -

.corleone.

Wysłana - 02 grudnia 2004 16:00    Edytuj Cytuj
Doobry art :) Dałbym soga, gdybym mógł:)

MÓJ DZIENNIK:
[http://www.tinyurl.pl?0MzgUdiE]

Odpowiedzi jest na 169 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.