Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Robimy mase - fakty nie mity by qaz

Wołek_16

Wysłana - 15 stycznia 2005 09:50    Edytuj  Cytuj
dzięki Qaz, sog!

Będziesz?
BĘDE!!! Twardy jak Tomi Li Dżons w "Ściganym"!!! ;)

qaz123

Wysłana - 15 stycznia 2005 18:51    Edytuj Cytuj
nie mozna jeść serów śmietan itp ?!

Blade04

Wysłana - 19 stycznia 2005 21:13    Edytuj Cytuj
Czy Carbo to cos takiego: "Węglowodanowy koncentrat w proszku OLIMP CARBO jest kompleksowym preparatem węglowodanowo-witaminowo-mineralnym.."

Link: http://www.poweriron.pl/pozycja.php?id=8

Gdzie mozna dostac najtaniej? W marketach? W aptece?

Wielkie dzieki
Pozdro

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 19 stycznia 2005 21:17    Edytuj Cytuj
Moznasery i smietane,carbo calkiem oki po treningu ,dostepne w sklepach ze suplementami sportowymi i tu w atlecie na forum
Ekspert -

Blade04

Wysłana - 20 stycznia 2005 08:05    Edytuj Cytuj
Jeśli on dodaje TAK energii to nie mozna by dodatkowo wziac go przed treningiem no i oczywiscie po tak jak napisales..?

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 20 stycznia 2005 11:51    Edytuj Cytuj
Nie przed treningiem mozna np. wypic bialko (wpi,wpc) plus oliwa z oliwek,albo zjesc np. piers w slaytka wazywna i oliwa z oliwek,przed treningiem polecam bialko i tluszcz z dorobina ww
Ekspert -

Luk_ers

Wysłana - 21 stycznia 2005 14:38    Edytuj Cytuj
ja poweiem tylko tyle ze to niejest nic warte:P wogule to niejest zadna rada.... niebede sie dalej wypowiadal...

qazar ZASŁUŻONY

Kret_psv

Wysłana - 21 stycznia 2005 16:02    Edytuj Cytuj
Hej ziomy..chciałbym aby któys z was policzyl to za mnie bo ja nic nie czaje...Moja waga to 81 kg a aktywnosc 1 )..dopiero zaczynam i chce dobrze dobrac diete..Czekam na odpowiedz....pomóżcie!!!!!!

Patka

Wysłana - 21 stycznia 2005 18:13    Edytuj Cytuj
jeej moze wykarzesz minimum checi cio? ten art jest tak napisane ze nawet ja pojelam:) ja wogole tego nie rozumiem...ludzie chca cos w sobie zmienic....w tym przypadku nabrac masy...ale nie maja wogole checi..wiec po co sie wogole za to zabierac...lenistwo normalnie...a to przeciez ciezka praca:)

P.

soap won't wash away your shame.

Odpowiedzi jest na 169 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.