Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Robimy mase - fakty nie mity by qaz

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 14 stycznia 2005 14:10    Edytuj Cytuj
Spokojnie mozecie zamieniac posilki ser chudy fajne zrodlo bialka(szczegolnie na noc) czymajcie sie bilansu ale jesli dalej jestescie glodni to lykajcie orzechy wloskie
Ekspert -

KoZiK

Wysłana - 14 stycznia 2005 14:25    Edytuj Cytuj
qazar - ponawiam pytanie - co sadzisz o oleju z pestek winogron? Moze byc czy wyrzucic a zakupac oliwe z oliwek?

I druga sprawa - jak to jest z kotletami z piersi kurczaka? Moga byc razem z ryzem jako posilek potreningowy?

baczny obserwator %)

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 14 stycznia 2005 15:52    Edytuj Cytuj
qazar - ponawiam pytanie - co sadzisz o oleju z pestek winogron? Moze byc czy wyrzucic a zakupac oliwe z oliwek?

Odpada zaduzo wielonienasyconych ,oliwa z oliwek ruzlez

I druga sprawa - jak to jest z kotletami z piersi kurczaka? Moga byc razem z ryzem jako posilek potreningowy?

Oki ,ale wczesniej lyknij carbo/gluzkoe
Ekspert -

Wołek_16

Wysłana - 14 stycznia 2005 16:23    Edytuj  Cytuj
Ponawiam pytanie z poprzedniej stronki. Qazar:mógłbyś mi dać jakiś link albo odpowiedzieć na pytanie: jak mam rozpoznać czy jestem hardgainerem czy może mam normalną przemianę materii??? Chcę ułożyć dietę właśnie według tego posta i musze określić czy jestem hardgainerem czy nie. A mógłby jeszzce któś wyjaśnić pojęcie ektomorfik i endomorfik??? Byłbym wdzięczny bo czas leci a ja diety nie mam.

Będziesz?
BĘDE!!! Twardy jak Tomi Li Dżons w "Ściganym"!!! ;)

fiacik

Wysłana - 14 stycznia 2005 17:04    Edytuj Cytuj
Wolek_16 - "Jesteś smukły, masz chude kości, długie ramiona i cieńką szyję-prawdopodobnie jesteś ektomorfikiem. Jeżeli natomiast wyglądem bardziej przypominasz gruszkę, masz krótkie ramiona i nogi i grube kości-prawdopodobnie jesteś endomorfikiem. A może jesteś krępy, przysadzisty, z szerokimi barkami i naturalną muskulaturą-prawdopodobnie jesteś mezomorfikiem"

www.pajacyk.pl - Kliknij w brzuszek Pajacyka,
a pomożesz nakarmić głodne dziecko.

qazar ZASŁUŻONY

KoZiK

Wysłana - 14 stycznia 2005 17:56    Edytuj Cytuj
"Oki ,ale wczesniej lyknij carbo/gluzkoe"

Carbo lub glukoza idzie w ruch od razu po treningu, badziej chodzilo mi o to czy te SMAZONE kotlety z piersi kurczaka moze byc, czy wlasnie przez fakt ze sa smazone odpadają, za to smakowa są mniam

"Odpada zaduzo wielonienasyconych ,oliwa z oliwek ruzlez"

Ok, to ide jutro po oliwę

baczny obserwator %)

qazar ZASŁUŻONY

Wołek_16

Wysłana - 14 stycznia 2005 19:01    Edytuj Cytuj
Qazar: chyba nie jestem ani ektomorfikiem, ani endomorfikiem, ani mezomorfikiem, ale dziękówa za wyjaśnienie a jeszcze jedno to co wcześniej pisałem jak rozpoznać czy jest się hardgainerem czy nie??? Pozdro

Będziesz?
BĘDE!!! Twardy jak Tomi Li Dżons w "Ściganym"!!! ;)

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 14 stycznia 2005 19:57    Edytuj Cytuj
CZy ciezko ci budowac jaka koliwek mase(mieso/tluszcz)?? jesli ciezko tos hardgainer a co do cech wiekszasc ludzi jest posrednia dla tych 3 grup
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 169 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.