k**** a plan byl taki ze jedzenia miales dolozyc w ciagu tygodnia przerwy, ktory jeszcze tylko weekend trwa
tyle razy bylo mowione dolozyc tak ze juz w pozniedzialek treninigowy nie da rady dolozyc, da rady tylko zmniejszyc
powowoli sie uczysz grrr
DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
Znawca -
1281134865000
WODYN TRENING
Wysłana - 07 sierpnia 2010 00:48
a co mam dawac wypiski jak se wiara mysli ze moze wszelkie pytania osobiste w moim blogu zakladac . dawac wszelkie linki itp
szturmuja, to ja wypyerdalam
DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
Znawca -
1281134925000
rion10
Wysłana - 07 sierpnia 2010 08:48
Wodyn ale w tym tygodniu dołozyłem jedzenia też , jednak jeśli będzie się dało to chciałbym mimo wszystko wciągać jeszcze więcej , choć w tym tygodniu miałem tylko 2 ładowania i nie wiem czy nie odbija się to na moim samopoczuciu , bo jestem jakiś przymulony w dzień niskich węgli, jem dużo więcej jajek z szejków
Powiem Ci szczerze że tego się spodziewałem po Twoim blogu że zaraz się zacznie milion pytań i próśb , szkoda bo zawsze jestem ciekaw jak w danej chwili trenujesz a przede wszystkim jakimi ciężarami
myślałem że mimo wszystko będzie wrzucał wypiski
Wierzyć to znaczy ufać, kiedy cudów brak
1281163695000
m4teos
Wysłana - 07 sierpnia 2010 09:04
Co dajesz do tych szejków z owsianych żeby to mialo smak do wypicia?