Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 9521 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Odchudzanie
Redukcja- filmik 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: redukcja filmik
Autor "Redukcja- filmik"   

Ivesman
 Wysłana - 21 grudzień 2009 23:48        | zgłoś naruszenie regulaminu

przyznaj SOG'a

TheBigBoss
 Wysłana - 22 grudzień 2009 07:35      [zgłoszenie]

cool story bro

przyznaj SOG'a

maslo80
 Wysłana - 22 grudzień 2009 08:28      [zgłoszenie]

SOG! Mógłbys dać jakąś króciutką relację? Dietka, rozkład treningów, etc.

przyznaj SOG'a

Ivesman
 Wysłana - 22 grudzień 2009 11:06      [zgłoszenie]

3 godziny dziennie rower stacjonarny lub 2 godziny rower i godzinny trucht, 3 godziny w tygodniu basen. 5 posiłków, ostatni do 19.30. Śniadania to zwykle ser wiejski z chlebem razowym, dużo warzyw/ jaja na twardo z warzywami, obiad to zupa warzywna na piersi z kurczaka, ryż, kasza kuskus. na kolacje puszka tuńczyka i warzywa, omlety na słodko z miodem. 5 litrów wody dziennie. Wszystko trwało 100 dni. Ze skórą żadnych problemów, jedyne co to stawy w kolanie zaczęły piec, od jakiegoś czasu przyjmuje glukozaminę, artresan. Przy tak dużej utracie wody w ciągu dnia brałem też elektrolity.

przyznaj SOG'a

silen55
 Wysłana - 22 grudzień 2009 11:26      [zgłoszenie]

a jakas silownia albo cos?

przyznaj SOG'a

Ivesman
 Wysłana - 22 grudzień 2009 11:40      [zgłoszenie]

Nie robiłem żadnego treningu siłowego, za duże obciążenie na raz...

przyznaj SOG'a

Ivesman
 Wysłana - 22 grudzień 2009 12:03      [zgłoszenie]

Od razu zaznaczam, że nie polecam takiego sposobu na pozbycie się takiej ilości kg w tak krótkim czasie. Wymagało to 100 dni bez pracy, bez alkoholu, każdy dzień wyglądał tak samo, konkretny czas na trening, konkretne, z góry wcześniej ustalone posiłki. Kiedy wychodziłem do baru piłem herbate albo mały tymbark rozcieńczony w litrowym kuflu z wodą. Niszczą się stawy, dla osób bez kondycji taki trening jest praktycznie niemożliwy. Oczywiśćie straciłem też dużo czystej masy mięśniowej, ale celem była utrata kg.

przyznaj SOG'a

polok87
 Wysłana - 22 grudzień 2009 12:07      [zgłoszenie]

strasznie szybka strata tych kilogramów. co planujesz dalej ? trzymasz diete i ćwiczysz czy osiągnąłeś cel i spoczywasz na laurach ?

przyznaj SOG'a

CeK
 Wysłana - 22 grudzień 2009 12:49      [zgłoszenie]

Brawa za wlozona prace oraz samodyscypline, ale.. zapisz sie na silownie i zbuduj cos

przyznaj SOG'a

Ivesman
 Wysłana - 22 grudzień 2009 13:13      [zgłoszenie]

Teraz na razie trzymam się mniej więcej wagi...w planach robienie rzeźby, ale bez masowania.

przyznaj SOG'a

Slashi
 Wysłana - 22 grudzień 2009 15:04      [zgłoszenie]

boisz się masować też tak miałem oczywiście nie straciłem aż tyle co ty gratulacje za samodyscyplinę musiało być ciężko .

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 13 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Redukcja- filmik

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

<< tkanka tluszczowa / dieta redukcyjna - pomoc >>

Podobne: Przemyślana redukcja | Dieta 2000 kalorii , redukcja pytanie. | Dieta niskowęglowodanowa. Redukcja, Ocena. Porady | Trochę jednak poczytałem, redukcja do ew. poprawy | Brzuch - redukcja tłuszczu? | DIETA REDUKCJA DO POPRAWKI !

Warto przeczytać: storm vs horse | trening bramkarsi | xpand energizer 4 caps | brak efektów klasta | mono ile | testosteron po silowni | ktury kolagen lepszy | kolagen ktury | wszystko dopiete | dobrze zbudowana klatka | universal fat burners for women 120 tab | !trec - bio cla + green tea | bio cla + green tea | trec bio cla + green tea | trec biocla + green tea | trec green tea | trec cla green tea | brzuch intensywnosc | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL