Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 36013 razy
słowa kluczowe: redukcja  filmik 
Autor

Redukcja- filmik

Ivesman

Wysłana - 23 grudnia 2009 23:59    Edytuj Cytuj

foto 6

logr3s

Wysłana - 24 grudnia 2009 00:29    Edytuj Cytuj
No świetna robota ... podziwiam zapał i regularność :)

ps. jak dla mnie troszeczkę za chudo :p (ale ważne , że ty się dobrze czujesz we własnej skórze :) )

jelen22

Wysłana - 24 grudnia 2009 11:52    Edytuj Cytuj
OK DZIEKI STARY widac roznice jak**** szczeze nie wiem czy bym cie rozponal na ulicy foto 3 wymiata pozdro

Ivesman

Wysłana - 24 grudnia 2009 21:48    Edytuj Cytuj
dzieki dzieki :) teraz jeszcze wieksza praca do kwietnia:) ale teraz obzarstwo !

cbx

Wysłana - 24 grudnia 2009 22:25    Edytuj Cytuj
Gratuluje efektow Wiem, ze po takim wyczynie cieszysz sie ze straconych kilogramow, ale zobaczysz z czasem, ze masa by ci sie przydala. Tez jakis czas temu schudlem i wciaz chcialem mniej i mniej, az siadlem i pomyslalem sobie: po co? Zobaczysz, ze z dobra dieta nic Cie nie zaleje, a poprawa bedzie ogromna. Wspomnisz moje slowa Zdrowka zycze, pozdro.

Ivesman

Wysłana - 25 grudnia 2009 19:17    Edytuj Cytuj
Na pewno im więcej mięśnia tym lepiej, ale na wszystko trzeba mieć czas... trudno jest trzymać dietę, kiedy jest się kilkanaście godzin poza domem. Wtedy dałem sobie 100 dni, w czasie których nie pracowałem, nie studiowałem. 100 dni wyłącznie dla siebie, takie wakacje, tylko że pełne ciężkiej pracy, która dała mi możliwość wykonania określonego zadania. Teraz od stycznia chcę codziennie godzinę spędzać na basenie, z racji bólu w kolanach bieganie czy rower odpadają. Do tego ćwiczenia rozciągającem, pompki, brzuszki, sztanga, hantle.

mrsylwas

Wysłana - 26 grudnia 2009 09:18    Edytuj Cytuj
a powiec mi jeszcze te 2h z rana rowerem to robiłeś za jednym podejściem czy rozkładałeś na jakieś krótkie przerwy,bo ja po 40 min mam juz dosyć.

Ivesman

Wysłana - 26 grudnia 2009 11:01    Edytuj Cytuj
Oczywiście za jednym podejściem, bez choćby sekundy przerwy, stałym tempem. Dobrze jest ściągnąć sobie np seriale i oglądać podczas jazdy. W ten sposób obejrzałem wszystkie części Rodziny Soprano, Skins, Heroes :)

tancerka25

Wysłana - 26 grudnia 2009 23:51    Edytuj Cytuj
wielki szacunek dla ciebie za tą utrate kg, mam nadzieje ze kolana chociaz doprowadzisz do takiego stanu by nie bolaly

PsycholSLU

Wysłana - 27 grudnia 2009 00:08    Edytuj Cytuj
Sa efekty wielkich zmagań, gratulacje za wytrwanie, teraz sie za siłkę wes bo suchar jestes.. :P

Odpowiedzi jest na 25 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Redukcja- filmik

Strony:  pierwsza  1  2  3  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.