Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

Redukcja - spalacz a dawkowanie

tomo1988

Wysłana - 27 sierpnia 2010 22:34    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Aero robie rano na czczo (Zawsze uzywam BCAA actvlab) i tu moje pytanie czy spalacz DYMA Burn extreme mam uzywac zaraz po przebudzeniu czyli przed aero czy tez przed sniadaniem?

Przed aero lubie sie napic zielonej harbaty czy kawy i moze juz nie potrzebuje wtedy spalacza?
Generalnie problem jest taki, ze wieczorem mam ogromny apetyt i dlatego wlasnie zastanawiam sie nad wrzuceniem spalacza przed drugim posilkiem, zazwyczaj godzina 11:30 a drugiej porcji okolo 19-20, z zasnieciem nie mam problemow a nawet gdyby sie pojawily to bylo by mi to reke.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 sierpnia 2010 11:49 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Marcin4_ I.H.S. TEAM

Wysłana - 28 sierpnia 2010 11:49    Edytuj Cytuj
Spalacz ze 20-30 min przed aerobami.
Na noc ten kompletnie nie tym bardziej, ze może jeszcze bardziej pobudzić Twój apetyt:)
Możesz wrzucić w ciągu dnia drugą porcję.
Na noc moglby być "spalacz" taki jak np cutting edge który nie posiada srodków pobudzających.

IHS TEAM

Detoxik

Wysłana - 28 sierpnia 2010 11:54    Edytuj Cytuj
Kawa parzona dobrze współgra ze spalaczem. Przed aero polecam kawe a nie zieloną herbate - ją pij w ciagu dnia.

j/w z tym że to na ile minut przed treningiem masz brać spalacz to możesz pozniej sam wyczuć...kiedy zaczynasz coś czuć, kiedy przestajesz i wpasować w to trening.

Sog za pomoc wystarczy.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Redukcja - spalacz a dawkowanie

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.