Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1040 razy
słowa kluczowe: redukcja  problem 
Autor

Redukcja Problem

seba_kzn

Wysłana - 09 czerwca 2006 17:37    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Siema, mam pewien glupi problem.
Wlasnie jestem w trakcie pisania diety na rzezbe i... nie posiadam wagi, nie mam mozliwosci zwazenia sie znam jedynie przyblizona swoja wage.
czy gdy znam swoja wage w przyblizeniu do 4-5 kg warto zabierac sie za pisanie takiej diety? Wie ktos jak wybrnac z tego zonka?

Za pomoc sogi

[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 czerwca 2006 17:59 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

sergiusz

Wysłana - 09 czerwca 2006 17:59    Edytuj Cytuj
Idź do apteki, która ma wagę i się zważ ... Będziesz miał pomiar nie tylko ciężaru, ale zawartości tłuszczu w organiźmie, itp. Startuj ...
Znawca -

seba_kzn

Wysłana - 09 czerwca 2006 18:31    Edytuj Cytuj
W sumie to jakis pomysl S([])G al;e na pytanie zawarte pod koniec nie odpowiedziales

[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...

sergiusz

Wysłana - 09 czerwca 2006 18:56    Edytuj Cytuj
No stary. To jak z ludźmi. Jeśli masz w sobie determinację i perfekcjonizm to zrobisz to dokładnie wyliczając wszystko co do dwóch miejsc po przecinku - dla mnie dieta to dieta dokładna, inna w moich oczach jest nonsensem. Jeśli nie zależy Ci na efektach to możesz to zrobic " na odwal " . W moim mniemaniu jednak te np. 5 kilo różnicy to dużo.
Znawca -

Chaczyk ATLETA.PL

Wysłana - 09 czerwca 2006 18:59    Edytuj  Cytuj
Ja bym zrobił dla wagi, którą najbardziej obstawiasz... bo jeżeli to robisz w jakimś programie to korekcja ilości danych produktów to kwestia kilku minut.
Jeżeli nie robisz tego w żadnym programie to... ściągnij program

www.atleta.pl
Specjalista -

seba_kzn

Wysłana - 09 czerwca 2006 19:01    Edytuj Cytuj
nie no naturalnie ze w programie recznei nie robilbym tego lol

sergiusz

Wysłana - 09 czerwca 2006 19:06    Edytuj Cytuj
W programie jest do dupy bo nie ma wszystkich produktów i trzeba je dopisywac, ponadto jest kilka błędów. Ja swoją rąbnąłem normalnie, programem jedynie sobie pomagałem przy wyliczaniach, ale też nie zawsze.
Znawca -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.