Siema, mam pewien glupi problem. Wlasnie jestem w trakcie pisania diety na rzezbe i... nie posiadam wagi, nie mam mozliwosci zwazenia sie znam jedynie przyblizona swoja wage. czy gdy znam swoja wage w przyblizeniu do 4-5 kg warto zabierac sie za pisanie takiej diety? Wie ktos jak wybrnac z tego zonka?
Za pomoc sogi
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
Idź do apteki, która ma wagę i się zważ ... Będziesz miał pomiar nie tylko ciężaru, ale zawartości tłuszczu w organiźmie, itp. Startuj ...
Znawca -
1149868742000
seba_kzn
Wysłana - 09 czerwca 2006 18:31
W sumie to jakis pomysl S([])G al;e na pytanie zawarte pod koniec nie odpowiedziales
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
1149870676000
sergiusz
Wysłana - 09 czerwca 2006 18:56
No stary. To jak z ludźmi. Jeśli masz w sobie determinację i perfekcjonizm to zrobisz to dokładnie wyliczając wszystko co do dwóch miejsc po przecinku - dla mnie dieta to dieta dokładna, inna w moich oczach jest nonsensem. Jeśli nie zależy Ci na efektach to możesz to zrobic " na odwal " . W moim mniemaniu jednak te np. 5 kilo różnicy to dużo.
Znawca -
1149872168000
Chaczyk ATLETA.PL
Wysłana - 09 czerwca 2006 18:59
Ja bym zrobił dla wagi, którą najbardziej obstawiasz... bo jeżeli to robisz w jakimś programie to korekcja ilości danych produktów to kwestia kilku minut. Jeżeli nie robisz tego w żadnym programie to... ściągnij program
www.atleta.pl
Specjalista -
1149872383000
seba_kzn
Wysłana - 09 czerwca 2006 19:01
nie no naturalnie ze w programie recznei nie robilbym tego lol
1149872491000
sergiusz
Wysłana - 09 czerwca 2006 19:06
W programie jest do dupy bo nie ma wszystkich produktów i trzeba je dopisywac, ponadto jest kilka błędów. Ja swoją rąbnąłem normalnie, programem jedynie sobie pomagałem przy wyliczaniach, ale też nie zawsze.