Witam. Od kilku dni rozpocząłem operacje "lato 2008" choć nie do konca chodzi o lato i plaze a o swoje dobre samopoczucie:) Zacznę od tego, że rok temu po ostatniej maturze przyszedlem do domu, rozebralem sie z gangola i zauwazylem, ze jestem gruby:P Z wagi 93 w maju doszedlem do 74 we wrzesniu ( wzrost ok 177cm). Zawsze mialem problemy z wagą... a raczej z metabolizmem... ospały okropnie. Dzis mamy koniec kwietnia i na dzien dzisiejszy waże 76,5 kg. Odżywiam sie w zdrowo i RACZEJ wg zalecen diety redukcyjnej, ale wiadomo, ze cały czas na niej smigać nie można:) Od kiedy tylko temperatura pozwala jezdze na rowerze i śmigam po stadionie, znowu trzeba by zajsc na silownie... Oprocz diety i cwiczen dołączyłem cyklik na clenie mieszany z efką 2tyg/2 tyg. Jednak obawiam sie, że to tez moze nie dac takiego efektu jakiego oczekuje, a jest nim wyeliminowanie do poziomy 18% tluszczku:) I chodzi o porade... co mozna by jeszcze zrobic by praca byla jeszcze efektywniejsza, zaznaczam, ze mam pojecie jak redukować... wiec wypowiedzi w stylu " ćwicz wiecej " są zbedne bo wiem co i jak robic. Jesli ktos ma coś ciekawego do powiedzenia prosze o wypowiedz:) Pozdrawiam   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 20   Waga: 76,5   Wzrost: 177   Obwód klatki: brak danych   Obwód ramienia: brak danych   Obwód talii: brak danych   Obwód uda: brak danych   Obwód łydki: brak danych   Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: brak danych   Aktywność w ciągu dnia: duża   Uprawiany sport lub inne formy aktywności: każdego dnia ( rower, stadion, basen, trening ogolnorozwojowy)   Odżywianie: Odżywiam sie zgodnie z zaleceniami i zgodne z rozsądkiem   Cel: poprawa estetyki i proporcji   Ograniczenia żywieniowe: brak   Stan zdrowia: zdrowy jak ryba ;)   Preferowane formy aktywności fizycznej: każda   Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Zależy w jakim okresie i celu: Kreatyna,Biało,HMB,Aminokwasy,Thermal Pro, Animal Cuts   Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Patrz wyzej:)   Stosowane wcześniej diety: Owszem, w zależnosci od celu treningu
Nie wiem do konca czy wybrałem dobry dział:) Gdyby miał ktoś coś przeciwko np stosowanych przeze mnie "medykamentow" proszę uprzejmie o przeniesienie wypowiedzi do innego działu :)
< mały usmiech do williama ;) >
Nie p!erdol tylko pizgaj !
1209509360000
MarasKato
Wysłana - 30 kwietnia 2008 14:24
Chyba nikt nie ma nic ciekawego do powiedzenia :/
Nie p!erdol tylko pizgaj !
1209558254000
madu24
Wysłana - 30 kwietnia 2008 15:12
przecież sam wszystko wiesz najlepiej... to czego jeszcze oczekujesz? Że po główce Cię pogłaskamy i powiem "dobry synek, dobry?" No to OK, dobry synek, dobry... Pozdro.
"Kobiety myśla, że są słabe i zbierają tłuszcz bo się starzeją, a w rzeczywistości starzeją się bo robią się słabsze i zbierają tłuszcz"
Odżywiam sie w zdrowo i RACZEJ wg zalecen diety redukcyjnej, ale wiadomo, ze cały czas na niej smigać nie można:) Od kiedy tylko temperatura pozwala jezdze na rowerze i śmigam po stadionie, znowu trzeba by zajsc na silownie... Oprocz diety i cwiczen dołączyłem cyklik na clenie mieszany z efką 2tyg/2 tyg. Jednak obawiam sie, że to tez moze nie dac takiego efektu jakiego oczekuje, a jest nim wyeliminowanie do poziomy 18% tluszczku:) I chodzi o porade... co mozna by jeszcze zrobic by praca byla jeszcze efektywniejsza, zaznaczam, ze mam pojecie jak redukować... wiec wypowiedzi w stylu " ćwicz wiecej " są zbedne bo wiem co i jak robic
EOT synku
"Kobiety myśla, że są słabe i zbierają tłuszcz bo się starzeją, a w rzeczywistości starzeją się bo robią się słabsze i zbierają tłuszcz"