Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Redukcja, silownia i dieta

gores87

Wysłana - 12 marca 2009 12:53    Edytuj  Cytuj
nie bede sie z Toba klocil bo nie ma to najmniejszego sensu :) moze wypowiesz sie co do mojego pytania odnosnie suplementow?

gores

Sir_Lukasz

Wysłana - 12 marca 2009 12:59    Edytuj Cytuj
nie masz ustalonej diety...
więc dlaczego zajmujesz się teraz suplementami?

omega3 , multiwitamina, ZMA
to standard prozdrowotny .. zestaw podstawowy niemalże obowiązkowy

reszta zbędna

gores87

Wysłana - 12 marca 2009 13:03    Edytuj Cytuj
co to jest ZMA? a dlaczego uwazasz ze jakis spalacz jest w tym momencie zbedny?

gores

Sir_Lukasz

Wysłana - 12 marca 2009 13:07    Edytuj Cytuj
bo jeśli nie masz ustalonej diety na minus, lub na 0 .. to kazdy spalacz bedzie tylko pobudzaczem. Tłuszcz spala się przy odpowiednio ustalonej diecie, spalacze tylko przyspieszają procesy które wtedy zachodzą.
Spalacz zbędny
ZMA - cynk+magnes+wit B6

gores87

Wysłana - 12 marca 2009 13:14    Edytuj Cytuj
ale dlaczego dieta w waszym przekonaniu to ciagle liczenie co do grama(bialka, tluszczy, weglowodanow) itd. Czy jezeli pozbede sie starych, niedobrych nawokow zywnieniowych, bede jadl miej a czesciej, dostarczal wiecej bialka(rowniez na noc) ogranicze weglowodany, tluszcze. Jadl wiecej jajek, kurczaka, warzyw, ryb(w tym tunczyka) pil 3 litry wody mineralnej dziennie to nie mam szans na schudniecie?? i nie ma sensu w takim przypadku brac np. jakiegos spalacza? Bo oczekujecie ode mnie wklejonej diety na forum z wartosciami co do grama ;/ przeciez to mozna zwariowac

gores

bolek1970

Wysłana - 12 marca 2009 13:24    Edytuj Cytuj
Wklej swoj jadlospis, moze i ja sie czegos naucze...

Zmieniony przez - bolek1970 w dniu 2009-03-12 13:24:54
Specjalista -

Sir_Lukasz

Wysłana - 12 marca 2009 13:25    Edytuj Cytuj
widzisz, problem w tym że aby spalać tk. tłuszczową / a nie tylko chudnąć/ należy spożywać określone ilośći składników pokarmowych. Owszem możesz robić to na oko, obserwując tylko swój organizm. Ale czy będzie to skuteczne? Napewno mniej, niż gdybyś dokładnie policzył czego i ile potrzebujesz. Pomimo mojego doświadczenia ja zawsze przy dietach redukcyjnych dość skrupulatnie podchodzę do tematu. Diety redukcyje są najtrudniesze. Wymagają wyrzeczeń i wytrwałości. Tobie już na wstępie brakuje jak widzę tych cech. Są na rynku super mocne spalacze /Venom/ które pewnie pomogą spalić tk. tłuszczową nawet przy błędach dietetycznych ale to produkty które bardzo mocno wpływają na organizm. I napewno pozostawią za sobą niemałe spustoszenie..

Wcale nie musisz obliczac gram do grama, ale poczytaj co i kiedy i w jakich ilościach spożywac.
Naprawdę wystarczy trochę czasu poświęconego na czytanie i otworzą Ci się szerzej oczy na pewne sprawy.

gores87

Wysłana - 12 marca 2009 13:29    Edytuj Cytuj
ok, a jak ja mam to wszystko poobliczac?

gores

Sir_Lukasz

Wysłana - 12 marca 2009 13:34    Edytuj Cytuj
o shit !!!

czytaj man...

dział odżywianie ... linki podwieszone, mam Ci przepisać wszystko to co jest już napisane?

gores87

Wysłana - 12 marca 2009 13:35    Edytuj Cytuj
wiema ze jest jakis program do tego typu obliczen ale nie moge go znalesc

gores

Odpowiedzi jest na 8 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Redukcja, silownia i dieta

Strony:  pierwsza  1  2  3  5  6  7  8   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.