Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Redukcja, na 8 tygodni...plan ostateczny

sqrwielll

Wysłana - 08 lutego 2010 19:32    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, to mój drugi temat o redukcji, sory że zaśmiecam ale w ostatnim zrobił sie straszny burdel i nie wiele z tego wynikło...

Teraz chce wszystko dopiąć...

Poza tym planuje redukcje na 8 tygodni a nie jak zakładałem na 4-6...Czas przebudować tą sylwetke i zacząć budować suchy mięsień a nie zalewać sie na cyklach po 12 kg na wadze

Chciałbym zrzucić jeśli to możliwe 8-10cm w pasie i jednocześnie zachować jak najwięcej mięśnia....

Żeby było łatwiej podziele kwestie na 4 punkty które musimy ogarnąć (przynajmniej ja musze, a wy możecie mi pomóc )

1.Dieta

Moja propozycja: low carb, węgle tylko wokół treningu i na śniadanie

I
6 jaj
owsiane 100g

II
cyc/wół 250g
ryż brązowy 100g
warzywa (mrożonki: głównie brokuły, groszek, marchewka)

Trening

Zaraz po:
-vextargo 70g
-białko serwatkowe 40g

III
cyc/wół 250g
ryż brązowy
warzywa

IV
cyc/wół 250g
warzywa
kielon oliwy

V
tuńczyk z wody
warzywa
kielon oliwy

VI
twaróg chudy 200g
kielon oliwy

2.Aeroby
Zaczynam od 4-5 x 30 min, potem będę ewentualnie dorzucał po 5 min co tydzień

Tylko pytanie: aeroby będę robił o 21:00... Jak sie zabezpieczyć przed katabolizmem: glutka, bcaa a może miarka białka wystarczy ??

3.Trening
Próbowałem robić fullbody ostatnio i ni chvja mi sie nie spodobało

Pozostaje przy splicie, z tymże powtórzenia 10-12

4.Suplementacja

Chciałbym wziąć w ciągu tych 8 tygodni zarówno clen, efka jak i legal spalacz (chłopaki tu polecali jet fuel także to już pozostanie raczej)

Jak to rozpisać teraz ??

Może tak??

2 tyg efka
2 tyg clen
2 tyg jet fuel
2 tyg clen

Najprawdopodobniej ta rozpiska jest całkowicie do dupy, także podajcie swoje propozycje jak to można skręcić

Dla pomocnych sogi...

poniżej ankieta

1. WIEK: 20
2. WAGA: 101-102 (spadki i mnie dosięgły jednak )
3. WZROST: 184
4. WYMIARY:
-biceps: 45
-klatka: 120
-udo: 70
-talia: 92-93 (tu też sie posrało jak zszedłem z cyklu)
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4-5 lat
6. DIETA: wyżej rozpisałem
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: kilka lajtowych na podstawowych środkach (oma, enan, wins, deka, meta, prop)
8. TRENING: wyżej rozpisałem
9. CEL CYKLU: redukcja tłuszczu
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: kilka tygodni
11. POZIOM BF%: na oko 16-18%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): do tycia
13. STAN ZDROWIA: gicior
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 3,600 jakoś było jak ostatnio liczyłem
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 1x170
-martwy ciąg: 4x180
-przysiad: 6x120

Zmieniony przez - sqrwielll w dniu 2010-02-08 19:33:12
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 lutego 2010 19:37 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

pioter1991

Wysłana - 08 lutego 2010 19:37    Edytuj Cytuj
efke mozesz IMO troche dłuzej brat bral i okropnie go wygrzało na efce a z legali to polecam clenburexin drogi ale działa

leight weight baby...

sqrwielll

Wysłana - 08 lutego 2010 19:39    Edytuj Cytuj
legal już ustalony, biore jet fuel

A jeśli chodzi o efke to już testowałem, niby małą dawką jechałem ale rezultaty nawet nawet

Wiesz można efke pociągnąć dłużej, ale chciałbym jednak upchać te 3 środki w przeciągu 8 tygodni

I jednocześnie przetestować co najlepiej mnie tarza

sog dla ciebie

Zmieniony przez - sqrwielll w dniu 2010-02-08 19:42:03
Znawca -

pioter1991

Wysłana - 08 lutego 2010 19:47    Edytuj Cytuj
ostatnio maiałem oxyfluxa ze 20 lisci poszło po kumplach nikt nie był zadowolny...

leight weight baby...

sqrwielll

Wysłana - 08 lutego 2010 19:51    Edytuj Cytuj
właśnie ja już wielokrotnie mówiłem że ten oxy to chyba najwięcej wyyebek jest

jak mi sam diler odradzał to jest coś k**** na rzeczy

Mówi że taki kosmetyk, opcha sie gówniarzom
Znawca -

michalGRW

Wysłana - 08 lutego 2010 20:05    Edytuj Cytuj
2tyg clen
2tyg efka
2tyg clen
i na końcu 2 tyg jet fuel jakby była potrzeba

a tak nie lepiej??

sqrwielll

Wysłana - 08 lutego 2010 20:07    Edytuj Cytuj
chłopaki w poprzednim temacie odradzili ten sposób żeby na offie między clenem wciskać efedryne

Poczekajmy na więcej odpowiedzi... W razie co jutro odpowiem
Znawca -

60thplace

Wysłana - 08 lutego 2010 20:12    Edytuj Cytuj
jak chcesz sie ostro redukowac topomysl o ketozie - naprawde swietne rezultaty :)

a tak to wszystko wmiare trzyma se kupy :) efek bym ciagnol takze z legit spalaczem

2 tyg clen
2 tyg efka
2 tyg clen
2 tyg jet fuel +efka

2.Aeroby
Zaczynam od 4-5 x 30 min, potem będę ewentualnie dorzucał po 5 min co tydzień

zacznij od 10minut i zwiekszaj o 5 co drugi trening, a na zabezpieczenie aminki moga byc
Znawca -

B-50 TESTOSTERONE

Wysłana - 08 lutego 2010 20:20    Edytuj Cytuj
do sniadania wiecej bialek daj
do clenu kup ketotifen

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

Ekspert -

Matat

Wysłana - 08 lutego 2010 21:11    Edytuj Cytuj
ja bym jeszcze obciął węgle. Po 70g owsianych rano, 70 do drugiego posiłku, z rana więcej białka. Z szóstego bym wywalił ten kielon oliwy - kazeina sama w sobie już wolno się wchłania a oliwa jeszcze to spowolni... Do tego oliwa to też kalorie... Wiele osób myśli że oliwa to nie węgle więc się od niej nie tyje a to nie prawda.
No i mamy wtedy dodatkowe spalanie tłuszczu w nocy bo do przetrawienia kazeiny trzeba dużej ilosci energii i jakbyś pił oliwe to energia byłaby brana z niej. A jak jej nie wypijesz to energia będzie pobierana z Twojego tłuszczu. Na dodatek przy trawieniu kazeiny lekko zeiksza się ciepłota i człowiek troche bardziej się poci. Czyli masa tłuszczowa+poziom wody leci w dół...

Joy

Wysłana - 08 lutego 2010 23:00    Edytuj Cytuj
Zycze powodzenia, ale wydaje mi sie ze na clenie bez antykatabolika i na tych aero poprostu Cie wciagnie.Chyba , ze tak ma byc
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 6 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Redukcja, na 8 tygodni...plan ostateczny

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.