Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

esefd

Wysłana - 05 kwietnia 2009 16:56    Edytuj  Cytuj
kolega newzero - oburzony bo pojawiają sie negatywne opinie na temat alchemi :) (na temat firm której on sprzedaje). Nie bede podawał jego adresu www sklepiku z towarkiem.:)

Look at my description on gg.

kooks

Wysłana - 05 kwietnia 2009 17:11    Edytuj Cytuj
nie chodzi o kolor tabsow bo to nie problem, chodzi o matryce do tab, tabsy wygladaja identycznie wiec wychodza z tej samej wytworni.
do newzero
under sam w sobie nie jest walem. wal(podrobka) jest to kopia juz istniejacego produktu, a czy to legalny, czy nie, nie ma zadnego znaczenia.

Cztery tabletki metki dla dobrej sylwetki
Znawca -

lysol24

Wysłana - 05 kwietnia 2009 17:14    Edytuj Cytuj
esefd zamknij sie juz!!! piszcie o mecie cos na temat przydatne komus wypowiedzi a nie jakies *******y o stronkach i co kto sprzedaje !!

Doping.

newzero

Wysłana - 05 kwietnia 2009 17:28    Edytuj Cytuj
esefd moze kiedys zmadrzejesz byleby nie bylo juz za pozno i zebys nie obudzil sie z reka w nocniku , jedyna osoba ktora najabardziej wydaje mi sie na jakiegos naciaganego dila to jestes Ty , a temat dotyczy Razaka a nie alchemi jakbys nie zauwazyl.

kooks

Wysłana - 05 kwietnia 2009 17:29    Edytuj Cytuj
esefd mi tez sie wydaje ze brudow nie ma co tu wyciagac, sprawa jest jasna i nie ma co kombinowac bo po co?

Cztery tabletki metki dla dobrej sylwetki
Znawca -

esefd

Wysłana - 05 kwietnia 2009 17:55    Edytuj Cytuj
newzero jak byś nie zauważył to tabsy alchemi i razaka (fake) sa takie same wiec jakies powiazanie jest:) Takie teksty to o nocniku to mozesz mowic swojej starej. Zwal sobie konia i fikaj do wyra bo widze ze nie masz co ze sobą zrobić.

Look at my description on gg.

newzero

Wysłana - 05 kwietnia 2009 18:10    Edytuj Cytuj
esefd nawet nie bede komentowal drugiej czesci twojej wypowiedzi bo to jedynie swiadczy o Tobie a nie o mnie.

Nie wiem z czego wynika podobienstwo tab, ale jest ich tyle na rynku ze podobienstwo jest bardzo mozliwe.

Mysle ze najlepsza opinią sa wypowiedzi ludzi ktorzy stosowali ta mete a nie tych domyslajacych sie a moze a czyzby a gdyby .........

LepszyBrat

Wysłana - 05 kwietnia 2009 18:16    Edytuj Cytuj
Kilka osob tutaj wcale sie nie domysla, tylko wie co mowi. A po zjedzeniu tej mety mozesz ocenic jej dzialanie. Jak wszyscy wiemy jest duzo dzialajacych fakow, a jednym z nich moze byc razak fake. To ze razak z tabsami ala alchemia jest fakem to fakt, a czy dzialajacym fakem to sie okaze.

byczek83

Wysłana - 05 kwietnia 2009 20:13    Edytuj Cytuj
esefd sezonowca to ty se znajdz na podworku... gowno o mnie wiesz wiec nie obrazaj mnie kolego !!!

co do piwa to skonczylem na 15 stym i wcale sie tym nie przejmuje ja nie widze w tym nic zlego jak od czasu do czasu napije sie browara nigdy w niczym mi to nie przeszkadzalo wiec nie ucz mnie synku takich rzeczy jak brak alkoholu na cyklu nie masz ochoty nie pij !!! nikt cie nie namawia ja pije i bede pil

co do mety moze ma inny ksztalt i jest pare roznic ale ewidentnie poczulem pompe na silce wiec cos musi tam byc !!! ja tak czy inaczej zjem to do konca

troche wkulem w swoim zyciu i wiem co sie czuje bedac off i on

śmierć konfidentom

irko123

Wysłana - 05 kwietnia 2009 20:57    Edytuj Cytuj
czyli co? pewne jest, ze sa dwie wersje razaka i jedna nie spod szyldu razaka? czy dwie rozne wersje ori razaka?
namotaliscie tak, ze ni chooya sie nie idzie polapac

Odpowiedzi jest na 139 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.