Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

prosiakx

Wysłana - 05 kwietnia 2009 11:56    Edytuj  Cytuj
alchemia ?

esefd

Wysłana - 05 kwietnia 2009 11:57    Edytuj Cytuj
rzeczywiscie to raczej napewno alchemia. Przynajmiej juz wiadomo co za konkurencja sie wpie... razakowi. Sami maja problem ze sprzedażą tego calego ec, alchemi ( bo to jedna produkcja) bo odszywaja sie pod kogos wiarygodnego żeby upłynnić czesc tabletek co wyprodukowali a inni nie chca jeść

Zmieniony przez - esefd w dniu 2009-04-05 12:10:05

Look at my description on gg.

kooks

Wysłana - 05 kwietnia 2009 12:13    Edytuj Cytuj
na to wychodzi ze alchemia bo te niebieskie tab wziete z tematu w ktorym byla fota mety alchemi

Cztery tabletki metki dla dobrej sylwetki
Znawca -

Bajciejek

Wysłana - 05 kwietnia 2009 12:16    Edytuj Cytuj
Czyli od razu wiadomo co siedzi w alchemi.

uczyc sie chlopaki i ksiazki czytac

prosiakx

Wysłana - 05 kwietnia 2009 12:22    Edytuj Cytuj
jak metka alchemii jest gownem to napewno ich podrobka razaka jest ok

Psycho Dad

Wysłana - 05 kwietnia 2009 14:23    Edytuj Cytuj
Tabsy z Alchemii są niebieskie, a te z serii 005 są lekko szarawe, więc jakbym miał w ogóle obstawiać wała to na 100% nie z tej firmy.

rotfolol i uj

dresik16

Wysłana - 05 kwietnia 2009 14:35    Edytuj Cytuj
jak tam razaczek dziala na was skonczcie juz te *******y o walach

Obecnie jestem na cyklu na gainerze o_O

newzero

Wysłana - 05 kwietnia 2009 14:57    Edytuj Cytuj

Jestem na tym forum od 7lat i chyba przez ten czas jeszcze nigdy nie bylo takiego "BURDLU"

Chyba potrzebna bedzie kolejna akcja "17stki" itd.. zeby ludzie sie opamietali.. qrwa jak widze te wypowiedzi to krew zalewa i jednemu z drugim bym łeb ukrecil... zaczeli sie bawic w bazar qrwa konta pozakladali i świeca buraki......... Zrobiliscie z tego forum jeden wielki bazar zamiast RACJONALNYCH wypowiedzi!!

jak macie cos madrego do napisania to piszcie , a nie pierdo..cie glupoty ze szkoda gadac, kazdy under jest niepewny !! KAZDY!!

UNDER TO UNDER.. nie chcesz nie bierz.......
Under sam w sobie jest wy***ka ....!! zapamietajcie to sobie .

Chcecie dobry towar bierzcie apteke.
Polowa z was nawet mety nigdy w zyciu nie jadla a rźnie znawcow i jeszcze mysli ze tego nie widac.. to az w oczy kole!!

Aras84

Wysłana - 05 kwietnia 2009 15:12    Edytuj Cytuj
kolega wyżej mądrze gada.... taka jest niestety smutna prawda, nie wiem co osoby takie jak np.dresik 16 robią w tym dziale, niech sobie czytają i się uczą, nie zabraniam tego, a wręcz zalecam, ale nie są w żadnym stopniu wiarygodne, a ich wypowiedzi, nie dość, że nic nie wnoszą to stoją na tak niskim poziomi, że się czytać odechciewa....

dresik16

Wysłana - 05 kwietnia 2009 16:44    Edytuj Cytuj
o co ci chodzi chlopie ja nie spamuje tutaj zadalem kilka pytan po to jest forum chyba nie a dzial jest dla wszsytkich powyzej 18 roku zycia takze nie rozumiem Cie.

Obecnie jestem na cyklu na gainerze o_O

Odpowiedzi jest na 139 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.