Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

pstroki

Wysłana - 20 sierpnia 2008 21:19    Edytuj  Cytuj
prowokacja

erosnr1

Wysłana - 21 sierpnia 2008 21:19    Edytuj Cytuj
skąd ta meta jest, jaki kraj ??

TRYB-80

Wysłana - 21 sierpnia 2008 21:32    Edytuj Cytuj
to jest taka sama jak na tych zdjeciach jak na poczatku tematu (to samo )

lepiej cos robic - niz nic....

Pilker

Wysłana - 23 sierpnia 2008 13:52    Edytuj Cytuj

Siema
Nabyłem też ten towarek .

Co myślicie o tym ??

Zmieniony przez - Pilker w dniu 2008-08-23 14:01:15

mlynek0906

Wysłana - 23 sierpnia 2008 14:24    Edytuj Cytuj
ziomek szamaj to i daj opinie na temat tego tylko wez zmyłek

bez kasy nie ma masy...

fredy

Wysłana - 23 sierpnia 2008 15:45    Edytuj Cytuj
w rzeczywistosci to troszkę się zdziwiłem bo małe opakowanie tego razaka,ale wygląd fajny czekamy na opinie tych którzy zaczeli cykl, bo nie wiem czy robic zapasów

fredy

Wysłana - 23 sierpnia 2008 18:25    Edytuj Cytuj

wczoraj dostałem tego razaka i po otwarcu od razu narzuciła mi się mysl że ktoś robi sobie jaja i sprzedaje ruska za podwójną cenę,bo tabsy wyglądają niemal identycznie,jednak porównując go do scanbech są małe różnice ;
tabsy razaka są nieco większe od ruska,ale wyglądają identycznie,jednak nie kruszą się tak jak rusek są bardzo twarde i ciężko jest je przepołowicz :)jednak gdy nam się to uda zostają nam same twarde kawałki,czego jednak nie możemy powiedziec o rusku który jednak zostawia mały pyłek, jeśli chodzi o smak to nie zauważyłem zbytniej różnicy obie mają lekko gorzkawy posmak,a co do rozpuszczalności to razak bardzo ciężko się rozpuszcza pod wpływem śliny (nawet przełamany na małe częsci ) wsumie to mozna powiedziec że rozpuszcza się on 3 razy wolniej od mety ruskiej,i po otwarciu pachnie chemią

Pilker

Wysłana - 23 sierpnia 2008 22:41    Edytuj Cytuj
Zgadzam się z toba że po otwarciu właśnie wali taką chemią.
Ale myśle że raczej to nie wyje.bka. Zobaczymy co bedzie po zjedzeniu )

fredy

Wysłana - 23 sierpnia 2008 23:39    Edytuj Cytuj
ja cykl zaczynam dopiero za 2 tyg. więc zdawaj relacje jak jest u ciebie, aha oba te środki mam od jednego bardzo pewnego dila więc zobaczymy na co stac razaka, a co do wy*** to napewno jeszcze nie ma
,towar nowy wiec powinien kopac,ale troche dziwny ten razak ,opakowanie i wogule ,produkowany w Iranie a napisy angielskie zupełnie jak scanbech ,czyżby jakieś powiązanie tych dwóch środków hmm, jak jest ktos na cyklu to niech napisze co i jak

Pilker

Wysłana - 24 sierpnia 2008 00:03    Edytuj Cytuj
Nawet jak i powiązania by miała to w pierwszych partiach by nie zaniżyli stężenia, bo by nie kupowali tego hehe

A to nie jest Apteczny ??

Odpowiedzi jest na 139 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.