Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

Czulenko

Wysłana - 05 kwietnia 2009 00:10    Edytuj  Cytuj
i tak juz nikt tego Razaka nie kupi skoro wałki same są ..........

Psycho Dad

Wysłana - 05 kwietnia 2009 00:15    Edytuj Cytuj
Tak, nikt nie kupi bo wszystkie koksy siedzą na SFD do tego wszyscy wierzą w wasze wypociny

esefd nikt nie sprzedaje i nikt nie kupuje na tym forum, ale mogę się co do tego mylić bo jakoś strasznie ci zależy na zdyskredytowaniu tej marki, chyba masz dużo innego towaru a odkąd się razak pojawił to ta twoja ruska meta ci nie idzie co?

rotfolol i uj

byczek83

Wysłana - 05 kwietnia 2009 00:25    Edytuj Cytuj
he he dobre

śmierć konfidentom

Guaio

Wysłana - 05 kwietnia 2009 00:28    Edytuj Cytuj
esefd twoja bajeczka nie potwierdziła sie ;o
Mówilem, ze działa.. Pozdro ;]

esefd

Wysłana - 05 kwietnia 2009 01:58    Edytuj Cytuj
"nie sprzedaje i nikt nie kupuje na tym forum"

hahaha to jest jarmark!

ruska metka mi nie schodzi? idz do lekarza bo to początki schizofreni! mi nie zalezy baranie na zdeskrymitowaniu tej marki tylko mowie ze wał wyszedl a wy mozecie brac to i pić 10 piwek sezonowcy
psycho odnośnie tego twojego stwierdzenia "Tak, nikt nie kupi bo wszystkie koksy siedzą na SFD do tego wszyscy wierzą w wasze wypociny" widze ze probujesz tak pisać zeby się lepiej poczuć może i masz racje - czesc kotów przeczyta ze wał wyszedł a czesc nie ma netu wiec im sprzedaz te swoje wały razaka

Zmieniony przez - esefd w dniu 2009-04-05 02:01:09

Look at my description on gg.

lysol24

Wysłana - 05 kwietnia 2009 07:20    Edytuj Cytuj
esefd wez sie ucisz i nie zgrywaj tu twardziela nie wyzywaj od baranow i nie nazywaja sezownowcem skoro gowno o nich wiesz nawet ich nie znasz wiec zamknij pysk nie spamuj... zalozyles konto 2 tyg temu i znawca sie znalazl. Jarmark to ty masz w domu...

Doping.

esefd

Wysłana - 05 kwietnia 2009 10:17    Edytuj Cytuj
cieciu chlebowy sam napisal ze pije 10 piwko i za razaka sie lapie to jakoś pojecia o tym sporcie to nie ma:)

Psycho Dad

Wysłana - 05 kwietnia 2009 10:41    Edytuj Cytuj
Przecież się łapie za wała to mu to nic nie porobi, że z % miesza nie?

rotfolol i uj

esefd

Wysłana - 05 kwietnia 2009 10:45    Edytuj Cytuj
ale lysol24 pisał zebym nie nazywał go sezonowcem skoro gówno o nim wiem, ja tylko mówie jaki środek dodaje do metki (10 piwek) raczej normalny cykl się tak nie robi. Dodam jeszcze że wy bywalcy tego forum macię nawyk sprawdzania czasu rejestracji na forum. Przecież jak bede tu siedział pare lat to nie bedzie oznaczac ze się lepiej znam niż teraz to o niczym nie świadczy ze 2 tyg tylko siedze na forum, moge jedynie na słuchać sie jakie środki dile tu promują, naglądac ich zdiec towaru

Zmieniony przez - esefd w dniu 2009-04-05 10:49:06

kooks

Wysłana - 05 kwietnia 2009 11:32    Edytuj Cytuj

prownajcie sobie tabsy na focie i mysle ze macie odpowiedz

Cztery tabletki metki dla dobrej sylwetki
Znawca -

Odpowiedzi jest na 139 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.