Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

prosiakx

Wysłana - 04 kwietnia 2009 18:43    Edytuj  Cytuj
Psycho glupio gada
jakis jest sens wypuszczania jednej innej serii ?
poprostu ktos kto to walowal jest na tyle glupi, ze nie podrobil dobrze opakowania i do tego mial inny wzor tabletek, wiec zeby za duzo nie inwestowac polecial na nim
ale niestety ludzie sie kapneli i dupa z interesu

esefd

Wysłana - 04 kwietnia 2009 21:16    Edytuj Cytuj
ludzie zrozumta jest to wałek, a czy działa troche słabo to juz inna kwestia wiadomo ze nie działa tak jak oryg. Wiec jesli jestescie krolikami doswiadczalnymi i chcecie metki na cykl wziac to bierzcie ją ja sie na nia uparliscie albo wezmie z innej firmy pewnej np scantel pharma co działa bdb i działanie potwierdziło wiele osob.

Look at my description on gg.

Psycho Dad

Wysłana - 04 kwietnia 2009 21:21    Edytuj Cytuj
esefd powiedz mi jak under może być oryginałem?
Koledzy dziś już poruszali tą kwestie w innym temacie i dobrze powiedzieli, oryginały są tylko i wyłącznie apteczne.

rotfolol i uj

lysol24

Wysłana - 04 kwietnia 2009 21:26    Edytuj Cytuj
esefd daj sobie juz spokoj z tym przekonywaniem chca jesc niech jedza o co ci sie rozchodzi? nie chcesz jej jesc to nie jedz kup sobie scantel

Doping.

esefd

Wysłana - 04 kwietnia 2009 22:02    Edytuj Cytuj
pisze oryg bo wyszedł wał wieć musicie rozróżnic o którego razaka mam na myśli,Ja wiem co dobre i co warto brac nie musisz mi mówic co mam jeść.widze ze tu zaczeli NAGANICZE wała reklamować, a jak ktoś napisze ze nie jadł i nie działa to co niektorzy naganicze sie obrażaja... ruski targ

koxkoxkox

Wysłana - 04 kwietnia 2009 22:11    Edytuj Cytuj
warto brac tego razaka ? czy moze lepiej scantela ?

Psycho Dad

Wysłana - 04 kwietnia 2009 22:27    Edytuj Cytuj
a jak ktoś napisze ze nie jadł i nie działa to co niektorzy naganicze sie obrażaja

Skoro nie jadłeś i twierdzisz, że nie działa to raczej nie jesteś wiarygodnym źródłem info.
Dwóch czy trzech typów, którzy pare dni temu założyli konta pisze, że to wał i wszyscy nagle się boją brać, a inni się wyprzedają heh żenuła ;/
Ja tam tego do kibla nie wrzuce, zaczne cyklona na 005 to zdam relacje i wtedy się opowiem po czyjejś stronie. Na razie zdrowy rozsądek mi podpowiada żeby nie sugerować się wypowiedziami forumowiczów którzy "w dupie byli i gówno widzieli" i plują na te cukierki a nawet ich w dłoniach nie trzymali co dopiero mówić o próbowaniu i wypowiedziach na temat skutków działania bądź nie działania.

Dla mnie temat zamknięty. Kto chce to bierze, kto nie ufa tej serii nie łyka cukierków i pozamiatane.

Zmieniony przez - Psycho Dad w dniu 2009-04-04 22:51:12

rotfolol i uj

byczek83

Wysłana - 04 kwietnia 2009 23:39    Edytuj  Cytuj
4 dzien i dziala !!! bic pomuje sie jak szalony

to napewno nie jest wina 2 shota omy albo deki he he

śmierć konfidentom

esefd

Wysłana - 05 kwietnia 2009 00:05    Edytuj Cytuj
powidziałem już - wyszedł wał a czy coś tam działa czy nie to niech ocenią to inni. Tylko nie sugierowac sie uzytkownikami co zdiecia na okrete przeroznych towarów wstawiaja. Nakupili tego wala a teraz musza sprzedac więc zachwalaja ;)

byczek83

Wysłana - 05 kwietnia 2009 00:08    Edytuj Cytuj
he he dobre

ja jem do konca

czy beda wieeksze czy mniejsze efekty
a poki co pije juz 10 piwko

Zmieniony przez - byczek83 w dniu 2009-04-05 00:09:16

śmierć konfidentom

Odpowiedzi jest na 139 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.