Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

esefd

Wysłana - 03 kwietnia 2009 12:41    Edytuj  Cytuj
czyli akurat ty uważasz ze ten wał działa? ... ok ale z tym jak czytam jak napisaleś ze aż łape rozrywa, albo triceps eksploduje ( na tym wale) to mało który naganiacz ma takiej wyobraźni..

Zmieniony przez - esefd w dniu 2009-04-03 12:41:59

Look at my description on gg.

Guaio

Wysłana - 03 kwietnia 2009 12:44    Edytuj Cytuj
Napisałem to co czułem podczas srodowego treningu ;]
Kkomentarz kumpla z siłki "LOL jak Ty spuchłeś"
Coś w tym jest :P Ale nie musze tu nic udowadniać.. To nie moj problem czy ktoś wierzy w działanie tego środku :D

esefd

Wysłana - 03 kwietnia 2009 12:57    Edytuj Cytuj
nie myśl sobie że koty uwierzy w to co piszesz i bedą wały brać..

Guaio

Wysłana - 03 kwietnia 2009 13:06    Edytuj Cytuj
bla bla bla ;p to Ty chyba anty-reklame chcesz zrobić dla tego produktu :P

Mocny275

Wysłana - 03 kwietnia 2009 13:21    Edytuj Cytuj
ta metka jest ok i dziala. duzo ludzi to zre i zadowoleni. osobiscie nie jadlem. nie ma co tak przezywac tej jednej metki za kilka zl.
Znawca -

Guaio

Wysłana - 03 kwietnia 2009 13:29    Edytuj Cytuj
Masz racje.. Ale powiedz mi czy to możliwe ze ona jest zła jeżeli aj czuje na treningu ze działa.. Może ma skład słabszy, czy nie wiem..

Mocny275

Wysłana - 03 kwietnia 2009 13:31    Edytuj Cytuj
pomysl chwile sam mowisz ze dziala to co szukasz dziury w całym? z 5-6tyg pociagniesz w dawce ok 30mg ed i bedziesz wtedy pewny. im bardziej sie przylozysz tym lepsze beda efekty.
Znawca -

esefd

Wysłana - 03 kwietnia 2009 13:45    Edytuj Cytuj
ja robie antyreklame? Naucz sie czytać przeciez napisałem ze razak był super metką a teraz go ktoś podrobił. Tak nie lubie wałów i zrobie zawsze antyreklamę wyjepce. A to czy czujesz sie dobrze na wyjepce to tylko ty to wiesz sam.. poczekamy na reklacje kogos bardziej wiarygodnego

byczek83

Wysłana - 03 kwietnia 2009 14:53    Edytuj Cytuj
ja jesli w przeciagu dwoch tygodni nie poczuje pompy na treningu to bede pewien ... poki co mam mieszane uczucia ... rozm z dilem i powiedzialem ze jakiegos wala wcisnal powiedzialem mu zeby mi to wymienil na inna serie

powiedzial ze to ostatnia i jedyna seria jaka dostal z tej mety (tylko ta seria i to jako ostania ??? hmmm cos tu smierdzi )
powiedzial ze nie moze otwierac wszystkich opakowan i sprawdzac co jest w srodku i ze na pierwszy rzut wszystko wyglada ok !!! powiedzialem mu o roznicach

przeprosil mnie i powiedzal zebym oddal mu- to mi kase zwroci

myslicie ze sam nie wiedzial ??

śmierć konfidentom

esefd

Wysłana - 03 kwietnia 2009 15:44    Edytuj Cytuj
o ile wiem to razak zaprzestał produkcji teraz nowej partii ze wzgledu własnie ze wypusciła złośliwa konkurencja wała.. Poprostu tego nie jedzcie sa inne pewne tez firmy:)

Odpowiedzi jest na 139 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.