Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

-SHIELD-

Wysłana - 14 sierpnia 2008 16:18    Edytuj  Cytuj
na anabolu z dispensary sa jeszcze jakies hieroglify, ale to tajlandia ;)
Znawca -

Sting89

Wysłana - 15 sierpnia 2008 10:34    Edytuj Cytuj
anabol z bd teraz same walki , przynajmniej u mnie, holo w innym miejscu na paczce niz kiedys, mozna jesc 100mg ed , i tak nic nie pokopie, jak mentosy

pozdro

.

error_06

Wysłana - 18 sierpnia 2008 15:37    Edytuj Cytuj
i jak tam szamie juz ktoś ??

Tu nie chodzi o siłę mięśni umysł musi być trzeżwy.

GREGOR_ian SECOND

Wysłana - 19 sierpnia 2008 14:38    Edytuj Cytuj
Sting89 widocznie masz jakiegos pecha bo ja nie slyszalem aby ktos narzekal.

BORN TO WIN.
Specjalista -

Sting89

Wysłana - 19 sierpnia 2008 18:32    Edytuj Cytuj
nie tylko ja, opinia potwierdzona przez wiele osob, kieys znajomi jedli te metka i czesala pieknie ale miala hologram w lewym dolnym rogu, ta ktora dostalem miala holo na srodku mniej wiecej, nawet przy dawce 30 mg ed zero dzialania, testowalem przez 20 dni okolo, moze na ****owy zrzut trafilem, pisze ku przestrodze

.

Cervantes

Wysłana - 19 sierpnia 2008 19:27    Edytuj Cytuj
Dobra, od tygodnia wcinam tą metke to sie wypowiem co i jak. Wcześniej w paru postach pojechałem troche Anabol z British Dispensary ale chyba troche przesadziłem. Zacząłem właśnie od tego środka i czułem że strasznie słabo kopie w dawkach 20 mg cd w odniesieniu do wcześniejszych cykli na polskim Metanabolu więc podwoiłem dawke i dalej jakoś nie byłem zadowolony ale po tyg. stanąłem na wadze i przy naprawde solidnej diecie wskoczyło 4-5 kg (pewnie sama woda ale mniejsza z tym). Jakiś tydzień temu zmieniłem Anabol na Methanex z tego Razaka i wcinam po 3 tab. cd w odstępach 5 godz. i w sumie waga od tyg. nie wzosła ale za to jest dużo większa pompa. Ps. po tym tyg ważyłem sie na innej wadze więc może to nie być do końca wymierne ale dzisiaj jeszcze zważe sie na silowni.

Zmieniony przez - Cervantes w dniu 2008-08-19 19:29:05

mlynek0906

Wysłana - 20 sierpnia 2008 11:39    Edytuj Cytuj
Cervantes <<< ale daj konkret opinie na temat tej metki razak...tzn apetyt ? sila? masa? dawka ?i odczucia od dnia ktorego ?!!!!!

bez kasy nie ma masy...

Cervantes

Wysłana - 20 sierpnia 2008 13:14    Edytuj Cytuj
Przy 1 tab.(10mg.) 3x dziennie po pierwszym dniu spory apetyt, siła mocno w góre po 3-4 dniach, masa powoli rośnie z 84 do 88-89 chyba nie jest źle. Niby tabsy są po 10 mg ale 5 mg Jelfy mocniej trzepało!

TRYB-80

Wysłana - 20 sierpnia 2008 21:02    Edytuj Cytuj
MAM PYT??

lepiej cos robic - niz nic....

TRYB-80

Wysłana - 20 sierpnia 2008 21:08    Edytuj Cytuj
CO POLECACIE DO TEGO METHANEX-U BRAC ? BO KTOS MI MOWIL ZE BIALECZKO,WITAMINKI,I JESZCZE AMINOKWASKI?? -ALE PROSZE O RADE Z GORY DZIEKI ,A POTYM JAK SIE SKONCZYMETHANEX DAWAC NA KREATYNIE(TO MUJ PIERWSZY CYKL JESLI CHODZI O METE ITP) pozdrawiam..

lepiej cos robic - niz nic....

Odpowiedzi jest na 139 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.