Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

dresik16

Wysłana - 24 lutego 2009 15:03    Edytuj  Cytuj
jaka dawne bierzecie tego razaka zeby dobrze klepalo

Obecnie jestem na cyklu na gainerze o_O

S.Q.N

Wysłana - 24 lutego 2009 15:54    Edytuj Cytuj
chyba kazdy 30mg

slawle

Wysłana - 24 lutego 2009 16:22    Edytuj Cytuj
120 mg daje dobrze rade

tylko troche za duzo syfow wychodzi

Shut The Fuck Up And Train

pit81

Wysłana - 24 lutego 2009 17:08    Edytuj Cytuj
S.Q.N nie kazdy 30mg ,ja wale przez tydzien 20mg póżniej 10mg przez 6 tyg.
Metka działa na mnie jak żaden inny kox

edit: bo innego koxu nie brałem

Zmieniony przez - pit81 w dniu 2009-02-24 17:11:09

slawle

Wysłana - 24 lutego 2009 17:39    Edytuj Cytuj
10 mg metki przez 6 tyg ?

ja ***ie, chyba cie wyrywa z butow albo idzie sama rzezba

Shut The Fuck Up And Train

GrUbYgr

Wysłana - 24 lutego 2009 19:08    Edytuj Cytuj
póżniej 10mg przez 6 tyg. < jaja sobie robisz?

sewycz

Wysłana - 24 lutego 2009 21:24    Edytuj Cytuj
slawle 120 mg szamałes? to ile masy na tym zrobiłeś? ps. jak tam watrobiak?

Funduje Kuracje dla Homo szczegóły : [http://www.imghost.pl/?id=8efce7f13f]

Dział Doping

pit81

Wysłana - 24 lutego 2009 22:01    Edytuj Cytuj
"póżniej 10mg przez 6 tyg. < jaja sobie robisz?" w czym problem ? cały "mini cykl" 6 tygodni , mała dawka, małe skutki uboczne!!

brałem ostatnim razem mete 2 lata temu, przez 6 tyg 10mg ed, zrobiłem swoj rekord masowy +13kg masy i -2cm w pasie :D w łapie z 38 na 42 wlazło .wiec OCB?

emil1987

Wysłana - 25 lutego 2009 00:52    Edytuj Cytuj

Witam! zastanawialem sie nad swoim 1 cyklem i z dobrym znajomym postanowilem cos kupic.Zakupilem wlasnie to o czym mowa na tym forum,seria 008 i 004 kolega rozmyslil sie jednak bo ma chora jedna nerke a ja mam duzo wiekszy rebus :) otuz wątroba.... hehe 3lata temu oddalem krew i okazalo sie ze mam wirusa hbv!!! porobili mi badania itd itp od 3lat nie jestem leczony bo nie ma co leczyc! wirusa jest bardzo malo dopuki sie nie namnozy nie tyka sie go niczym! moge dozyc starosci a on dalej bedzie w uspieniu. Nie pije nie pale ale cwicze na to sobie pozwalam! choc to tez nie dobre dla watroby.Czuje sie zdrowym czlowiekiem ale czasem kluje mnie watroba jak sie najem bardzo! w kazdym razie nosiciele tego scierwa maja zamuly! tzn potrafie miec dzien ze chce mi sie spac bez znaczenia ile spalem w nocy czy 10/12/14h moge przespac cale popoludnie jeszcze!!! to jest od watroby! gdy spimy watroba odpoczywa,przeplywa przez nia wiecej krwi i takie tam w kazdym razie sennosc/zamuła to z pewnoscia odpowiedz watroby na zle traktowanie. Ja nie wiem co mam robic :) mam 200x10mg 48tabl clomidu. Mysle o tym zeby sobie polowe zostawic i zjesc a reszte ``wyrzucic`` bo handlowac tym nie wolo :) hehehe. Powiedzcie mi czy ryzykowac? wiem ze tu ma byc tylko o tym jaki jest efekt koncowy! i znowu jestem kolesiem ktory wali troche inny temat.Przeczytalem wszystkie 29stron nikt nie gadał o watrobie? wy wszyscy zdrowi jestescie czy ktos chorowal? ja duzo ryzykuje z tym wirusem,jest tu jeszcze jakis ryzykant? ktorego to nie zabiło? 1 cykl ma wogole sens? moze lepiej dac sobie spokoj..... poradzcie mi.

pelski

Wysłana - 25 lutego 2009 02:23    Edytuj Cytuj
to moze skus sie na propa jak masz problemy z watroba, lepiej nawet wyjdziesz niz na mecie i mniej sajdów

Odpowiedzi jest na 139 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.