Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

6pak

Wysłana - 02 stycznia 2009 18:02    Edytuj  Cytuj
jem serie 008 i jak dla mnie lipa, a troche metki juz w swojej karierze zjadlem Stare zapasy Axio robily o niebo lepiej. pozdr.

kiszuzu

Wysłana - 02 stycznia 2009 18:53    Edytuj Cytuj
Prosiakx z twojej statystyki wynika, że na 90% ludzi działa, a na 10% nie działa, tak więc wybór dla Ciebie jest chyba prosty, liczby mówią same za siebie. Ale warto czasem zastanowić się na tymi 10% co wypowiadają się negatywnie, może to ich właśnie czasem warto posłuchać. Ja przetestowałem na sobie i nie miałem takich wyników jak po jelfie, ...ale przecież niby to ten sam metandienon. Tym bardziej, że były już negatywne opinie ludzi w tym temacie. A tak nawiasem mówiąc, działanie anaboliczne powoduje przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu oraz zatrzymuje rozkład azotu w organiźmie powodując dodatni bilans azotowy, a nie jak jesteś święcie przekonany prosiakx - pompa na treningu. Trzeba byłoby wypić razem flaszke i dać sobie po razie, wtedy chyba byśmy się dogadali... Bez urazy i pozdrawiam.

prosiakx

Wysłana - 02 stycznia 2009 19:08    Edytuj Cytuj
to 90% to takie uogolnienie, nie prowadze jakiejs statystyki
wiekszosc ludzi wypowiada sie bardzo pochlebnie o razaku
czy tutaj, na forum, czy na zywo ich metka ma bardzo dobra renome
pod uwage biore raczej opinie osob znanych na forum, a nie nowych nikow, ktore wpadaja tu zrobic tylko reklame, albo antyreklame
wogole pomijam juz opinie, osob, ktore np jada po razaku, a chwala walone dispensary ( gowniane jak ogolnie wiadomo) itp
wiec tak sobie czytam, obserwuje tutaj, obsrewuje i slucham znajomych i wychodzi, ze wszystko jest ok

to powiedzmy 10%, czyli min Ty, to dziwne opinie
teorie o wypadaniu atomow itd
jak dla mnie to raczej brak michy i pojecia i stosowaniu SAA
nie zebym jakos "jechal" po Tobie, tylko wg mnie Twoja opinia jest troche niespojna i malo precyzyjna
bo z jednej strony masz objawy jak po dbolu, a z drugiej piszesz, ze to nie dbol

martin_gra

Wysłana - 02 stycznia 2009 21:29    Edytuj Cytuj
jak ja teraz zaczynam pic 3 tab. czyli 30 mg. , to lepiej jest pic 3 pojedynczo czy 2 x po 1,5 ?

-bastard-

Wysłana - 02 stycznia 2009 21:59    Edytuj Cytuj
pic pic na wode ,w płynie lol chlejesz metke ??? chyba Ci sie po***ało z denaturatem :/
eh te dzieci...

byczek83

Wysłana - 04 stycznia 2009 11:10    Edytuj Cytuj
1x1 najlepiej

śmierć konfidentom

tom2008

Wysłana - 11 stycznia 2009 10:09    Edytuj Cytuj
meta dobra jest i jeszcze mam vinco z tej firmy... zobaczymy

muffa

Wysłana - 11 stycznia 2009 18:01    Edytuj Cytuj
6pak po czym stwierdziles ze seria 008 jest lipa? Mam tez ta serie i dlatego pytam

Depresja, Stan Umysłu Fiasko Z Życia I Z Marzeń Wszystko
To,Co Dobre Znikło Może Było By Inaczej Gdybym Miał Przed Sobą Przyszłość

[ON]

Bartez_PL

Wysłana - 12 stycznia 2009 16:24    Edytuj Cytuj
A co powiecie o serii 022 bo taką posiadam?

W kupie siła, kupy nic nie ruszy.

pit81

Wysłana - 13 stycznia 2009 21:44    Edytuj Cytuj
kumpel zaczął serie 022 tydzien temu ,mowi że działa i to dobrze. Ja mam zapas 001

Odpowiedzi jest na 139 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.