Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

doles18

Wysłana - 30 listopada 2008 11:39    Edytuj  Cytuj
mumin mam pytanie. Od paru dni zauważyłem dość dużą senność u siebie..mógłbym spać z 12h a potem wstanę i jestem dalej senny, śpię na stojąco...czyżby metka coś zaczęła robić?

odzywa18

Wysłana - 30 listopada 2008 11:47    Edytuj Cytuj
tak na niektorych meta tak działa ze jest sie sennym ciagle niewyspanym...

doles18

Wysłana - 30 listopada 2008 11:51    Edytuj Cytuj
wg. Ciebie jest to dobra oznaka, że pan Metka zaczyna działać? Czy raczej nie powinienem skakać z radości...?

Mumin222

Wysłana - 30 listopada 2008 14:33    Edytuj Cytuj
metka to nie tabletki nasenne ma dawac przyrosty sily i masy.co ci po sennosci jak masy i sily nie bedzie.
dodam ze duzo osob narzeka na sennosc/zamole na mecie wiec teraz tylko czekac na te wlasciwe efekty.

doles18

Wysłana - 01 grudnia 2008 16:36    Edytuj Cytuj
mumin a co o tym sądzisz, żeby brać jedną tabletkę rano na czas szkoły i później dwie kolejne w domu, gdzie można już w pełni trzymać dietę, micha najważniejsza...np o tej 7:30 biorę tabletkę mety w szkole jem co jem i pije parę odzywek a potem po szkole po obiedzie 2 tabletki na raz. Dieta później wiadomo trzymana a i większe stężenie w takim przypadku może bardziej zadziała?

pelski

Wysłana - 01 grudnia 2008 19:08    Edytuj Cytuj
o boze

-SHIELD-

Wysłana - 01 grudnia 2008 19:48    Edytuj Cytuj
zostaw to ****a dzieciaku bo sie skaleczysz.
Znawca -

Mr. J

Wysłana - 01 grudnia 2008 20:10    Edytuj Cytuj
hehehe dobry jest

xXx

Mr. J

Wysłana - 01 grudnia 2008 20:15    Edytuj Cytuj
ja Ci powiem doleś tak-jedz ile wlezie i jak nie chcesz dużych dawek walić to połam tabletki na pół i łykaj do kazdego posiłku połówke. Wtedy stężenie cały czas będzie w miare równe,będziesz rósł i spamu w temacie nie będzie
jak zrobisz tak jak mówie i po 10 dniach dalej zastój to poprostu to wyrzuć,bo lipa

xXx

Mumin222

Wysłana - 02 grudnia 2008 09:44    Edytuj Cytuj
doles mnie zniszczyl wiecej nie doradzam bo jak grochem o sciane co raz to glupsze pytania

co do razaka brat wcina serie 007 i klepie wzorowo

Odpowiedzi jest na 139 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.