Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

doles18

Wysłana - 20 listopada 2008 09:35    Edytuj  Cytuj
Może Gregor i Cervantes sie wypowiedzą :> szamali tą metkę 002

-test-

Wysłana - 20 listopada 2008 11:11    Edytuj Cytuj
002 działa.
jem tylko 10mg 2 h przed treningiem pompa jest, ciezar up, pomimo ze ma deficyt kalorii i ogolnie sie redukuje

pysio12345

Wysłana - 20 listopada 2008 11:43    Edytuj Cytuj
1, 2, 3 seria działa 4 tak średnio, 5 wcale, 6 wymiata, 7 już ****nia.

PS: wszystkie serie razaka narazie działają. O czym była już mowa wyżej.

PS2:Koks jest dla mądrych ludzi.

Pane moderatore, prose ne ubija tematu

To se ne da!

Mumin222

Wysłana - 20 listopada 2008 12:36    Edytuj Cytuj
ps3 z niektorych koks robi najmadrzejszech i bardzo zarozumialych...

dodam jeszcze szanujacych bardzo swoja wiedze i niechcacych sie ta "swietoscia" dzielic

doles18

Wysłana - 20 listopada 2008 12:37    Edytuj Cytuj
pysio bardzo dziękuję za odpowiedź :) dziś zacząłem trzepać tego Razaka, jak narazie nie czuję apetytu,ani innych pierwszych metkowych objawów :P jak to było u Ciebie? Po ilu dniach załączał się apetycik, pompa ?

pysio12345

Wysłana - 20 listopada 2008 12:51    Edytuj Cytuj
Mumin. Widzisz można normalnie, ale tu już jest 15 stron o tej mecie. I nic z tego nie wynika. Jeśli jest takie samo opakowanie jak na focie z pierwszej strony to będzie działało. Jak będą jakieś opinie że nie działa to napewno tutaj będą także opinie userów którzy wiedzą o co chodzi, i napiszą że meta zeszła na psy. Nr serii nic ci nie powie. Meta narazie jest dobra. Po 3 dniach już czułem.

A że jest jedna czy dwie opinie że nie działa to jeszcze nic nie znaczy.Bo może brał to jakieś gościu co nie ma o tym pojęcia i myśli że wystarczy tylko tabsy łykać żeby rosnąć.

Pane moderatore, prose ne ubija tematu

To se ne da!

Mumin222

Wysłana - 20 listopada 2008 13:27    Edytuj Cytuj
wystarczy napisc: jadlem dziala/trzyma poziom i po temacie.nie patrze na pojedynczych ulomkow co nic na nich nie dziala tesc nie dziala na mnie meta i kreta tez na mnie nie dziala i dieta tez... co brac? hehe

nikt wczesniej nie pisal o dalszych seriach. dzieki za odpowiedz

odzywa18

Wysłana - 20 listopada 2008 14:04    Edytuj Cytuj
Witam dzis zaczalem jesc ta metke mam serie 002 za lkilka dni napoisze co i jak

doles18

Wysłana - 20 listopada 2008 17:25    Edytuj Cytuj
odzywa18 napisz napisz o wynikach, ja też dziś zacząłem testować Razaka serie 002. Pysio, być może i ten temat jest powielany ciągle i nic nie wnosi (wg.Ciebie) ale z tego ci widzę na najróżniejszych forach to tabsy Razaka są bardzo twarde,a moje nie i nie spotkałem się z tym :) dlatego pytam ciągle...

odzywa18

Wysłana - 20 listopada 2008 21:12    Edytuj Cytuj
kolego DOLES moje tabsy tez nie sa twarde łątwo je rozgrysc. ale co z tego bedzie to zobayczmy na dniachto ze nie sa twarde niczego nie oznacza

Odpowiedzi jest na 139 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Razak - Methanex 10 10 mg - 100 tab

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.