koles na silce mial wczoraj propa i mete w plynie wykonanie moim zdaniem bardzo dobre na fotkach tego nie widac, ale naklejka, kartonik sa ladnie zrobione aklejka na butli nie jest papierowa, jest chyba z jakiejs folii kapsel typowy flip off, jak wiele innych ug hologram jest jakis dziwny, nie znam sie na tym ale podobno jest trudny do podrobienia wlasciwie to nie ma koloru, mieni sie roznymi kolorami
1253695862000
Mocny275
Wysłana - 23 września 2009 11:09
niech ktos zda relacje metki inj jak dzialanie bo jak nie to sam wbije
dzialanie mety bede znal na dniach, koles chce to wbic na probe w teorii metan inj powinien masakrowac prawie 100 % wchlanianie, zero strat w przewodzie pokarmowym, szybkie dzialanie - brak estra tyle, ze chyba powinno sie to kluc minimum 2 x dziennie ?
jesli pisze 25mg w ml to dzienna dawka powina byc wlasnie 25mg czyli 1ml ale z uwagi ze pewie zanizone stezenie trzeba brac wiecej ale podejrzewam ze tam i tak nie ma mety tylko jakis tesc. musialby ktos badanie zrobic moze na poziom tescia jak by podskoczylo bo sam jestem ciekaw
Look at my description on gg.
1253714926000
prosiakx
Wysłana - 23 września 2009 17:24
esefd TY masz jakies problemy z psychika ? wszedzie widzisz walki, jedziesz prawie kazda firme, wszystko to gowno, pozanizane itd 90% firm ktore jedziesz nie miales pewnie nawet w reku telepatycznie to wiesz ?
oszczedasz tylko firme na ktorej zarabiasz ?
1253719483000
MACIEJA21
Wysłana - 23 września 2009 20:06
ja ko ze dzialanie metki do 5 godzin nie wiem jak tej inj ale mysle bedzie podobnie ?? do walil bym 25mg (1ml) rano i nastepny w poludnie i by bylo git czyli 2 razy dziennie pozdrooo
chociaz swoja droga te 25mg w plynie zupelnie innaczej dziala jak 25mg tabbsy napewno inj bedzie w hoj mocniejsza wiec mozny by i dzielic te 1ml czyli 25mg na 2 szoty mozna by pokombinowac jak by nie bylo i tak wyjdzie duzo drozej od tabsow pozdrooo ps mocny widze ze jestes mocny z matmy
Zmieniony przez - MACIEJA21 w dniu 2009-09-23 20:16:31