Temat: Treść:
Autor

Raymond "The Real Deal" Daniels w MMA!

GSP

Wysłana - 23 czerwca 2008 20:13    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Nie pokonana gwiazda kickboxingu Raymond “The Real Deal” Daniels będzie swoją pierwszą walke na zasadach mma. Jego przeciwnikiem będzie Jeremiah Metcalf (8-4). Pojedynek odbędzie się na gali Strikeforce: “Melendez vs. Thomson” , która odbędzie się w piątek 27 czerwca w HP Pavilion w San Jose, Calif.

Nie była by zaskoczeniem kolejna walka Danielsa z mistrzem Strikeforce wagi średniej Cung'iem Le ponieważ szczyci się on wspaniałym rekordem 16-0 w profesjonalnej karierze kickboxera.

Raymond Daniels ma 27 lat i może dużo zamieszać w MMA. Cały czas szuka nowych wyzwań. Jego walki z pewnością będą interesujące.

mmamania.com

HL

Walka w formule semi contact

Zmieniony przez - GSP w dniu 2008-06-23 20:16:02
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 23 czerwca 2008 20:49 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

mlkv

Wysłana - 23 czerwca 2008 20:49    Edytuj Cytuj
Semi-contact nijak się ma do rzeczywistości, jak również do mma. A koleś na filmikach nie pokazuje zbyt wiele ponad to co umie dobry adept tkd-wtf/itf w jego wadze .

Mimo tego najlepszego życzę.

"Real niggers do what they wanna do, bitch niggers do what they can do"

GSP

Wysłana - 23 czerwca 2008 21:15    Edytuj Cytuj
mylisz się
Znawca -

Valiant

Wysłana - 23 czerwca 2008 22:23    Edytuj Cytuj
mlkv zgadzam sie z Toba w pełni. wiecej tanca w formule semi kontakt niz prawdziwej walki. Full kontakt a semi kontakt to dwa rozne swiaty . zawodnicy semi kontakt maja duze rekawice co za tym idzie duza powierzchnie gardy, ochraniacze na stopy i golenie o ile sie nie myle, wiec moga sobie pozwolic na duzo i probowac roznych podskoków i goralskich hołpców bo wiedza ze gdy nawet nadzieja sie na kontre to nie groza im zadne powazne konsekwencje ani kontuzja. jedyny plus ze facet ma swietne predyspozycje koordynacyjne. Ale obawiam ze jezeli nie wyzbedzie sie złych nawyków to ktos mu szybko wybije z glowy efektowne podskoki i kopniecia.

ocencie sami czy ten drugi filmik nie wyglada jak turniej breakdance i pojedynek dwóch tancerzy

Zmieniony przez - Valiant w dniu 2008-06-23 22:27:06

Sukces to osiągać wyznaczone sobie cele.

[http://pl.youtube.com/watch?v=CECPYsrScCA&feature=related]
[http://pl.youtube.com/watch?v=D5We2Y56KmA]
www.fight24.pl

słaby 56

Wysłana - 23 czerwca 2008 23:34    Edytuj  Cytuj
W drugim filmiku dodałbym bębenek,"coś" z jedną struną,kalskanie i śpiew i mielibyśmy prawie taką jedną SW...nie wiem z kim ten pan wygrał wszystkie walki w KB,w formule MMA rewlacyjnych wyników mu nie wróżę...

Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.
Znawca -

GSP

Wysłana - 23 czerwca 2008 23:46    Edytuj Cytuj
w ostatnim filmiku to się bawi. Ale nie ma co się kłócić. Gala nie długo i zobaczycie, że nie jednego KO ktoś od niego dostanie
Znawca -

NewHejter

Wysłana - 24 czerwca 2008 10:47    Edytuj Cytuj
Valiant takich glupot to juz dawno nie czytałem, widac ze woja wiedza jest ogrooooomna niech moderator usunie twoja wypowiedz

mlkv

Wysłana - 24 czerwca 2008 13:13    Edytuj Cytuj
"Valiant takich glupot to juz dawno nie czytałem, widac ze woja wiedza jest ogrooooomna niech moderator usunie twoja wypowiedz"

Sparowałem sporo w semi.

Na turniejach regionalnych kb/karate w usa zajmowałem jako nastolatek parokrotnie miejsca na pudle w swojej wadze.

To było w czasach kiedy ważyłem jeszcze circa 70kg i kopnięcie 360 takie jak tam w pewnym momencie leci kopałem na zawołanie każdą z nóg.

I Valiant ma rację, a Ja się nie mylę.

Semi uczy złych nawyków które wychodzą w sparingach w full - co sam przerabiałem sparując potem w full z low-kickiem, a już w mma nawyki z semi to kaplica.

Proszę więc nie wzywać moderatora do kasowania wartościowej wypowiedzi, a co do tego kolesia - rzeczywiście zobaczymy na gali, zależy kogo dostanie.

Jeżeli będzie to koleś z chociaż lekkim doświadczeniem w MMA to powinien kolesia złapać, sprowadzić i połamać w parterze.

A z podskakiwania bardzo dobrze, opieram się tu na własnych obserwacjach, leczy seria lokasów na nogi.

GSP

Wysłana - 24 czerwca 2008 13:25    Edytuj Cytuj
przeciwnikiem będzie Jeremiah Metcalf (8-4) więc jakieś doświadczenie ma, ale Daniels i tak wygra
Znawca -

mlkv

Wysłana - 24 czerwca 2008 13:26    Edytuj Cytuj
Może tak.

Może nie.

Jeden chvj jeżeli o Mnie chodzi.

Valiant

Wysłana - 24 czerwca 2008 13:36    Edytuj Cytuj
Newheiter 1) podaj argumenty dlaczego uwazasz ze jestem w błedzie
2) przeczytaj wypowiedz mlkv i ustosunkuj sie do niej. Wydaje mi sie ze mlkv ma doswiadzenie w tej kwesti ( wiadac to po jego wypowiedzi) widziałem w Twoim profilu ze trenujesz kickboxing- mapisz ile lat, jak formuła, moze masz inne doswiadzczenia? a wracajac do zawodnika

GSP- nie uwazam ze bedzie dostawał łomot, tylko stwierdziłem ze niektóre nawyki moga mu przeszkadzac i czasem sporo kosztowac. mysle ze facet jest profesjonalista i zdaje sobie sprawe z tego jakie elementy musi wyeliminowac a jakie wprowadzić. Dzieki mlkv- pozdrawiam

Sukces to osiągać wyznaczone sobie cele.

[http://pl.youtube.com/watch?v=CECPYsrScCA&feature=related]
[http://pl.youtube.com/watch?v=D5We2Y56KmA]
www.fight24.pl

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Raymond "The Real Deal" Daniels w MMA!

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.