Temat: Treść:
Autor

Ray Mercer vs Kimbo Slice - walka mma! ;-)

bosy0

Wysłana - 21 marca 2007 12:45    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

"Merciless" Ray Mercer vs Kimbo Slice - 16 czerwca!

Były mistrz wagi ciężkiej WBO rzuca rękawice Kimbo Slice

“Merciless” Ray Mercer, były mistrz wagi ciężkiej WBO i złoty medalista olimpjski w boksie 1988 r. , podejmie bare-knuckle boxera i internetową legendę Kimbo Slice w 3 rundowej walce na zasadach MMA na Cage Fury Fighting Championship 5, ogłosił to dziś ustawiacz walk Gary Marino.

“jestem bardzo , bardzo podekscytowany” powiedział Marino. “Próbowałem już wciągnąć Kimbo do naszego show rok temu. On jest bardzo mocny, i stoczył już wiele undergrandowych walk.” Marino dodał: “Ray Mercer był na Cage Fury Fighting Championship 3 i wtedy oznajmił, że chce zawalczyć w walce MMA, kilka tygodni później zadzwonil do mnie abym załatwił mu walkę. To jest wspaniała nowina dla oby dwóch, dla ich stylu i dla tego kim są. Kimbo’s jest wielkim r.o.z.p.i.e.r.d.a.l.a.c.z.e.m tak jak i Mercer.”

To będzie pierwszy występ pod prawdziwymi zasadami MMA Kimbo Slicea. Kimbo trenuje do tej walki w Miami Freestyle Fighting Academy. Mercer będzie przygotowany do zapobiegania obaleń w klatce. Marino powiedział: “Ray Mercer powiedział mi, że miał epizod z zapasami. Bezie on dobrze przygotowany do tego pojedynku.”

Dzięki tej walce, Mercer chcve stać się najdoskonalszym boxerem posidającym pas MMA (chyba ). “Myślę, że to będzie fantastyczna walka!” powiedział Marino. “Ray Mercer zamierza być najmocniejszym przeciwnikiem którego spotkał Kimbo... Myślę, że jak walka potoczy się w stójce .. to któś z nich złapie "big huge f***in KO" "

źródło: http://www.fcfighter.com/

dzięki za przeczytanie
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 marca 2007 13:09 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

delly

Wysłana - 21 marca 2007 13:09    Edytuj Cytuj
Kimbo, to niezły madafaka

bosy - Mercer is definitely going to be the hardest hitter Kimbo has ever faced
Mercer będzie zdecydowanie najmocniej uderzającym przeciwnikiem, jakiemu kimbo kiedykolwiek stawił czoła.

Is going w tym kontekście nie oznacza zamiaru.

----
Walka Kimbo z Seanem Gannon'em - policjantem, który potem spróbował sił w MMA. Koledzy kimbo dymili, bo Gannon chciał zrobić gilotynę, a tego nie używa się w normalnych walkach ulicznych.
http://www.vidiac.com/video/wm/F12AD660-0FF1-493D-B003-AD26E548ED01.htm

Zmieniony przez - delly w dniu 2007-03-21 13:16:14

Memento mori
Znawca -

Matrix33

Wysłana - 21 marca 2007 13:18    Edytuj Cytuj
Gilotynę i na dodatek używał kolan ( Słychać ich krzyki "No f..ing knees!!!")

delly

Wysłana - 21 marca 2007 13:26    Edytuj Cytuj
Fakt, kolana też

bosy - i jeszcze:
With this bout, Mercer will become the highest-profile boxer to have taken the MMA plunge.

Mercer będzie najlepszym(ew: najwyższej klasy) bokserem, jaki kiedykolwiek wkroczył w świat MMA.

-------
Sorry, że się wtrącam, ale skoro zająłeś się tłumaczeniem, to warto popracować nad sobą

Zmieniony przez - delly w dniu 2007-03-21 13:27:21

Memento mori
Znawca -

emceha

Wysłana - 21 marca 2007 13:28    Edytuj Cytuj
Ten Kimbo dla profesjonalnych zawodników moze być tylko workiem treningowym. Ale jest popularny może trochę zarobi na tym.

vtserafin

Wysłana - 21 marca 2007 13:28    Edytuj Cytuj
Z tego co pamiętam Mercer nie popisał się już w K-1 walcząc z Bonjaskim. Staruszek dostanie pare strzałów i padnie nieżywy. Fajnie będzie zobaczyć Kimbo w klatce.

julo1

Wysłana - 21 marca 2007 13:35    Edytuj Cytuj
nooo kolana i gilotyny na ulicy sa niedopuszczalne i hanbiace
ja osobiscie w prawdziwej morderczej ulicznej jatce uzywam tylko delikatnych technik dziobiacych i zaczepno-gilgotkowych bo nie ma nic gorszego po walce jak widok pokonanego przeciwnika z uszkodzonym naskorkiem (fuuuuuj)

vtserafin

Wysłana - 21 marca 2007 14:39    Edytuj Cytuj
NO bo po co mamy sobie brudzić buty i spodnie...

Damian.B

Wysłana - 21 marca 2007 15:36    Edytuj Cytuj

A ja wam mowie ze do tej walki nie dojdzie , bo Mercer 16 czerwca ma Walczyc nie z Kimbo a z Rahmanem i to na zasadach bokserskich . Jesli jednak jakims cudem dojdzie do tej walki to Mercer rozniesie tego ulicznika Kimbo o ile ten bedzie chcial walczyc w stojce

Kazik86

Wysłana - 21 marca 2007 15:44    Edytuj Cytuj
Fajnie jakby zawalczyli By się okazało Czy Kimbo coś potrafi zdziałać tylko w undergrandzie czy na prawdziwym ringu też

michuXTC

Wysłana - 21 marca 2007 17:00    Edytuj Cytuj
Kimbo wybije Mercerowi oko swoim sygnetem ale i tak nie da rady pokonać Ray'a

Odpowiedzi jest na 21 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ray Mercer vs Kimbo Slice - walka mma! ;-)

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.