Wiecie może, gdzie można go dostać? W Polsce znalazłem tylko 1 sklep i niestety już go nie mają. Znajduje się również na oficjalnej stronie Manto, ale nie widzę tam opcji "Buy" jedynie odnośniki do innych sklepów (z Polski bigdeal.pl w którym też go nie ma)
A może znacie jakieś miejsca gdzie można dostać ten lub inny godny polecania w dobrej cenie? Bo szkoda trochę płacić sporo ponad 200zł na koszulkę...
Szału nie ma, ale za długi rękaw chcą 85 złotych a za krótki 80. Wszystkie rozmiary, no i z Krakowa jestem to zaoszczędziłbym na czasie i kasie :) Testował ktoś może te rashe?
opis producenta: "KOSZULKA DO FREE FIGHT PYTHON -Wykonane z bardzo mocnego i rozciągliwego materiału,mieszanki poliestru z lycrą.Skrojone specjalnie tak wąsko,że dopasowują się do ciała prawie jak druga skóra i uniemożliwiją chwytanie jak i też ściąganie się materiału.Materiał ten jest tak elastyczny,że gwarantuje pełną swobodę ruchów a przy okazji bardzo dobrze trzyma temperaturę ciała"
A wracając do tego Manto Tokyo - dzwoniłem do sklepu i poinformowana mnie, że na 99% nie będzie już dostępny, bo od 3 miesięcy nie mają już na składzie. Szkoda
EDIT: Wracając do firmy DANIKEN to mam dobre doświadczenia - posiadam jak dotąd rękawice bokserskie (10oz skóra) piąstkówki (skóra) i nagoleniki do kicka i sprawują się super.
Ogólne manto jest taki sobie. Ma fajny design, ale robią w sumie nylonowe t shirty do grapplingu a nie prawdziwe rashe, które muszą być mocno obcsłe żeby dobrze odprowadzać pot i kompresować męśnie co ponoć zmniejsza ryzyko kontuzji.
Pure Guinness
Znawca -
1265840321000
Barthuss
Wysłana - 12 lutego 2010 12:28
Nie polecam rasha Manto - po trzech treningach zaczął się jakby mechacić. Fajnie wygląda na zdjęciach ze względu na design, w rzeczywistości lipa.
Ogladałem sobie rashe Hayabusa,bo mi się podobają i ponoć mają dobre opinie,ale ceny mnie rozłożyły na łopatki i dobiły ground and poundChyba sprawię sobie znowu koszulkę termoaktywną,tym razem z krótkim rękawem.
Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.
Bo w najbliższym czasie będę chyba musiał sobie jakiś kupić...
,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka
1265983139000
OBELX
Wysłana - 12 lutego 2010 15:50
keiko venum mozesz brac w ciemno wyzej to amatorsko w korala mozna celowac
A little less conversation, a little more action please All this aggravation ain't satisfactioning me A little more bite and a little less bark A little less fight and a little more spark
1265986253000
grimper
Wysłana - 12 lutego 2010 23:16
Mam rasha Venuma kilka lat i są bardzo solidne. Keiko chyba są z cienszego materiału.
Pure Guinness
Znawca -
1266012978000
baranekg
Wysłana - 13 lutego 2010 16:12
"Ogólne manto jest taki sobie. Ma fajny design, ale robią w sumie nylonowe t shirty do grapplingu a nie prawdziwe rashe, które muszą być mocno obcsłe żeby dobrze odprowadzać pot i kompresować męśnie co ponoć zmniejsza ryzyko kontuzj"
rashe pitbula są wykonane dokładnie tak samo.również szybko się mechacą
:)
1266073945000
Prezes547
Wysłana - 13 lutego 2010 17:38
moim zdaniem to Venum, keiko, koral no i pożniej reszta.