Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 3124 razy
słowa kluczowe: rashguard 
Autor

Rashguard

Aoox

Wysłana - 10 lutego 2010 10:09    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Rozglądam się za jakimś fajnym i niedrogim rashem.
Ten się wydaje ciekawy: http://www.fanshop.com.pl/galerie/r/rashguard-manto-tokyo_558.jpg

Wiecie może, gdzie można go dostać? W Polsce znalazłem tylko 1 sklep i niestety już go nie mają. Znajduje się również na oficjalnej stronie Manto, ale nie widzę tam opcji "Buy" jedynie odnośniki do innych sklepów (z Polski bigdeal.pl w którym też go nie ma)

A może znacie jakieś miejsca gdzie można dostać ten lub inny godny polecania w dobrej cenie? Bo szkoda trochę płacić sporo ponad 200zł na koszulkę...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 lutego 2010 10:21 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Szpasi

Wysłana - 10 lutego 2010 10:21    Edytuj Cytuj
streetshop zobacz i na MMAMANIAK.pl

Sakuraba pokonał Royca w 90 minut.
Turbo Dymo Man walzył z Gracie 135 minut.
Sakuraba zawstydził TurboDymoMena.

Aoox

Wysłana - 10 lutego 2010 12:47    Edytuj Cytuj
Dzięki, przejrzałem ofertę. Przy okazji dowiedziałem się, że Daniken ma też swoje rashe :)

http://daniken.com.pl/gfxf/Image/1453_d.JPG

Szału nie ma, ale za długi rękaw chcą 85 złotych a za krótki 80. Wszystkie rozmiary, no i z Krakowa jestem to zaoszczędziłbym na czasie i kasie :) Testował ktoś może te rashe?

opis producenta: "KOSZULKA DO FREE FIGHT PYTHON -Wykonane z bardzo mocnego i rozciągliwego materiału,mieszanki poliestru z lycrą.Skrojone specjalnie tak wąsko,że dopasowują się do ciała prawie jak druga skóra i uniemożliwiją chwytanie jak i też ściąganie się materiału.Materiał ten jest tak elastyczny,że gwarantuje pełną swobodę ruchów a przy okazji bardzo dobrze trzyma temperaturę ciała"

A wracając do tego Manto Tokyo - dzwoniłem do sklepu i poinformowana mnie, że na 99% nie będzie już dostępny, bo od 3 miesięcy nie mają już na składzie. Szkoda

EDIT: Wracając do firmy DANIKEN to mam dobre doświadczenia - posiadam jak dotąd rękawice bokserskie (10oz skóra) piąstkówki (skóra) i nagoleniki do kicka i sprawują się super.

Zmieniony przez - Aoox w dniu 2010-02-10 12:49:19

grimper

Wysłana - 10 lutego 2010 23:18    Edytuj Cytuj
Patrząc się na nową ofertę w sklepie Manto to już tamtych rashy nie robią.
http://www.bigdeal.pl/index.php?cPath=32&osCsid=ab4c9f8bcc6db40e1c2d9cf9000671d1

Ogólne manto jest taki sobie. Ma fajny design, ale robią w sumie nylonowe t shirty do grapplingu a nie prawdziwe rashe, które muszą być mocno obcsłe żeby dobrze odprowadzać pot i kompresować męśnie co ponoć zmniejsza ryzyko kontuzji.

Pure Guinness
Znawca -

Barthuss

Wysłana - 12 lutego 2010 12:28    Edytuj Cytuj
Nie polecam rasha Manto - po trzech treningach zaczął się jakby mechacić. Fajnie wygląda na zdjęciach ze względu na design, w rzeczywistości lipa.

słaby 56

Wysłana - 12 lutego 2010 14:18    Edytuj Cytuj
Ogladałem sobie rashe Hayabusa,bo mi się podobają i ponoć mają dobre opinie,ale ceny mnie rozłożyły na łopatki i dobiły ground and poundChyba sprawię sobie znowu koszulkę termoaktywną,tym razem z krótkim rękawem.

Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.
Znawca -

_radek

Wysłana - 12 lutego 2010 14:58    Edytuj Cytuj
A co możecie o tym powiedzieć?
http://www.takedown.pl/keiko-raca-long-sleeve-rash-guard-bialy-przecena-p-427.html

Albo o tym
http://www.takedown.pl/venum-rashguard-barcode-long-sleeve-p-628.html

Bo w najbliższym czasie będę chyba musiał sobie jakiś kupić...

,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka

OBELX

Wysłana - 12 lutego 2010 15:50    Edytuj Cytuj
keiko venum
mozesz brac w ciemno wyzej to amatorsko w korala mozna celowac

A little less conversation, a little more action please
All this aggravation ain't satisfactioning me
A little more bite and a little less bark
A little less fight and a little more spark

grimper

Wysłana - 12 lutego 2010 23:16    Edytuj Cytuj
Mam rasha Venuma kilka lat i są bardzo solidne. Keiko chyba są z cienszego materiału.

Pure Guinness
Znawca -

baranekg

Wysłana - 13 lutego 2010 16:12    Edytuj Cytuj
"Ogólne manto jest taki sobie. Ma fajny design, ale robią w sumie nylonowe t shirty do grapplingu a nie prawdziwe rashe, które muszą być mocno obcsłe żeby dobrze odprowadzać pot i kompresować męśnie co ponoć zmniejsza ryzyko kontuzj"

rashe pitbula są wykonane dokładnie tak samo.również szybko się mechacą

:)

Prezes547

Wysłana - 13 lutego 2010 17:38    Edytuj Cytuj
moim zdaniem to Venum, keiko, koral no i pożniej reszta.

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Rashguard

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.