Panowie mysle ze to chyba odpowiedni dzial do tego pytania .... Nie raza was samochody jadace z naprzeciwka gdy wracacie z SILOWNI???? zauwazylem ze strasznie mie oslepia ale trylko gdy wracam z silki...... Pozdro dla zmotoryzowanych
ja jak byłem na cyklu (odżywki) i miałem ostre treningi- po treningu gdy wchodziłem na górę- to mnie faktycznie raziło - mrużyłem oczy.
siłke mam w garażu - może jest i trochę ciemniej. teraz tak nie mam- może to od odżywek a może od tego że z treningu wychodziłem ostro przetyrany a teraz mniej trochę
Wlasnie jestem na cyklu na silowni jest jasno pozatym cwiczylem na paru silowniach i to samo zawsze jak wracam autem do domu strasznie mocno te swiatla swieca .... Moze dlatego ze mozg przetyrany po calym dniu i do tego ciezki trening hmmmm nie weim nie mam pojecia
Www.SupplementsFactory.co.uk
Reading,Berkshire -Odzywki,diety itp.
1250506001000
major15
Wysłana - 17 sierpnia 2009 14:14
ciezki trening fizyczny moze niekorzystnie wplywac na wzrok, nawet prowadzic do odklejenia siatkowki okulary nosisz?
Ekspert -
1250511273000
KAROL__
Wysłana - 17 sierpnia 2009 15:54
nie nie nosze nigdy nie mailem problemow ze wzrokiem
Www.SupplementsFactory.co.uk
Reading,Berkshire -Odzywki,diety itp.
1250517249000
TOYSY
Wysłana - 18 sierpnia 2009 00:06
podwyższone ciśnienie podczas treningu (rzecz normalna na treningu) i w stanie spoczynku tez ma niekorzystny wplyw na wzrok.
bo jak wracasz z siłki jest ciemniej i większy kontrast pomiędzy blaskiem świateł a otoczeniem.
ewentualnie wszyscy jeżdżą na długich bo wracasz przez ciemny las
Łowca Winstrolu w polskiej aptece zbieram sogi na speca
1250548451000
KAROL__
Wysłana - 18 sierpnia 2009 13:26
Hmmmm wracam przez oswietlana ulice!!!! postanowilem zainwestowac w xenony moze wtedy bedize lepiej bo ja bede wsyzstkich razil hehehe