Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

ROZWALONY METABOLIZM / dieta redukcyjna - HELP !!!!!!

Blast_th

Wysłana - 17 września 2008 20:41    Edytuj Cytuj
A ja i tak popieram część męską
Przypuszczam, że Alex poudawała sobie że wszystko przyswoiła, a jak zobaczyła komentarze że może na pocz. trochę przytyć to włączyła się jej czerwona lampka.
Nie ma co się cackać z zaburzeniami odżywiania i jeszcze głaskać po główce...Każdy psycholog powinien o tym wiedzieć
Ośmielam się tak twierdzić bo sama mam poważne zaburzenia odżywiania, czytuję forum od roku, wiem co jest zdrowe a co nie ale i tak ćwiczę ostatnio po 4 h dziennie i jem jakieś 500 kcal Bo problem leży w głowie...
Ale ja nie zakładam obecnie wątków jak schudnąć, wiem że robię źle i nie mam pretensji do całego forum sportowego, że jest sportowe

A odnośnie paru wypowiedzi :

Nie jesteśmy maszynami, przynajmniej my kobiety.. które wylicza sobie zapotrzebowanie co do grama i beda cwiczyc seriami

co za bzdura ?! znam kobiety wyliczające wszystko co do grama i to też podchodzi pod obsesję

Kulturystka jest tak samo obsesja na punkcie swojego ciala jak ta ktora maja kobiety ktore sie odchudzaja.

hahaha jaaasne A świstak siedzi i zawija .... jak możesz porównywać sport do choroby psychicznej kulturystyka o ile nie wkracza w sferę dopingu nie wyniszcza zdrowia.

I na koniec jak chciałaś Alex żeby się wszyscy swoimi tuńczykami i kurczakami zajęli to po co zakładałaś wątek ?
Chciałaś się dowiedzieć jakie tabletki łykać żeby schudnąć na słodyczach ? Polecam necrosę, tam Ci dziewczyny doradzą jak schudnąć na tussi jedząc powietrze.

Kofek

Wysłana - 17 września 2008 22:04    Edytuj Cytuj
Blast_th : konkretna z ciebie cielęcinka Pozdrawiam !

Bylo sobie zycie....

iza121

Wysłana - 18 września 2008 17:27    Edytuj Cytuj
Wątek trzeba przyznać że jest fajny, bo czytam go od pierwszej strony w wolnych chwilach jak najlepszą książkę momimo że nie zawiera treści merytorycznych trzeba przyznać że przyciąga .

Co do hasła o tym że kulturystyka nie niszczy zdrowia i tu się mylisz każdy sport wpływa w jakiś sposób destrukcyjnie pomimo wszystko na nasze organizmy pomimo dobrej techniki przeżucania ciężarów i tak można znaleźć zarówno plusy jak i minusy. Jeśli chodzi o chorobę psychiczną to w kulturystyce nazywa się ona bigoreksją i na początku wcale nie musi ona wynikać z stosowania sterydów także można w jakiś sposób do do siebie porównać

ktoś inny może nas uczyć i wskazywać nam drogę ale pracę musimy wykonać sami

@LeX

Wysłana - 18 września 2008 18:00    Edytuj  Cytuj
Ten wątek zrobił się taki długi i ciekawy że może zastąpić książkę

Skalar.

Wysłana - 18 września 2008 19:30    Edytuj Cytuj
A korzystasz z tego?
Do czego doszłaś już?

If You do things half-heartedly, u can expect half-hearted effects.
Ile od siebie dajesz tyle do Ciebie wraca (by Pepo).
Ekspert -

feni_x

Wysłana - 19 września 2008 19:12    Edytuj Cytuj
no i koniec a tak smiesznie bylo:(

Kofek

Wysłana - 19 września 2008 20:07    Edytuj Cytuj
Tłum domaga się igrzysk

Bylo sobie zycie....

wochu25

Wysłana - 12 czerwca 2009 19:45    Edytuj Cytuj
Prosze o pomoc...Wiem ze wszedzie o tym jest napisane, ale jednak fajnie dostac odpowiedz do konkretnej sprawy!
Dwa miesiace temu skonczylem odchudzanie z dietetyczka. Dostalem 1200 ckal (teraz wiem ze to byl blad) Schudlem 54 kilo.... Zaczolem jesc normalnie i waga rosnie... W tej chwili jem 1700 i waga sie zatrzymala ale kazde kolejne kalorie znowu powoduja wzrost... Co robic? Z gory dzieki za odpowiedz!!!

Tomek

bolek1970

Wysłana - 12 czerwca 2009 19:49    Edytuj Cytuj
1. Wlasny watek, a nie odsiwezanie starego tematu.
2. Opisz w nim swoj jadlospis, aktywnosc fizyczna wykonywana i planowana.
3. Opisz ograniczenia zywieniowe, czego nie lubisz itd
powodzenia,
Specjalista -

wochu25

Wysłana - 12 czerwca 2009 19:54    Edytuj Cytuj
TYP BUDOWY: ENDOMORFIK
WAGA: 78
WZROST : 187
3razy w tygodniu interwaly po 15 min.
4 razy w tygodniu ABS

Tomek

Odpowiedzi jest na 47 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ROZWALONY METABOLIZM / dieta redukcyjna - HELP !!!!!!

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.