Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

ROZWALONY METABOLIZM / dieta redukcyjna - HELP !!!!!!

kowal9891

Wysłana - 17 września 2008 10:27    Edytuj Cytuj
@alex tobie nie da sie pomoc, chcialabys pewnie uslyszec jedz sobie 1000kcal my cie popeiramy ?? to chyba sie przeliczylas i faktycznie jestesmy malo rozsadni

Aede

Wysłana - 17 września 2008 10:28    Edytuj Cytuj
A tak podsumowując to nie rozumiem facetów którzy chcą nas wyprosić z forum bo nie "przestrzegamy zasad" i nie pasujemy do sportowego profilu...
nie wszystko jest czarno - białe, ze albo forum sportowe albo forum pro ana...
Ja mimo wszystko ciesze sie ze tu trafiłam, jeszcze parę miesięcy temu tak jak Alex tez byłam na diecie 1000- 1200 i jadłam same słodycze i wafle ryżowe, jogurty light itp

Teraz jem po 2 tys kalorii przynajmniej , owszem często jest w tym za dużo słodyczy albo zjadam to kompulsywne w 2 posilkach zamiast w 4 czy 5.. ale przynajmniej staram sie zeby to nie były same słodycze .. i staram sie więcej ruszać, zaczełam biegac itp

To prawda ze forum w necie nie załatwi problemów Alex ani innych ale może chociaż pomoże COKOLWIEK I ZMOTYWUJE by zwrócić sie o profesjonalna pomoc...

Kofek

Wysłana - 17 września 2008 10:34    Edytuj Cytuj
Jak zwykle przekręcacie, nikt was stąd nie chce wygonić ale jeżeli się już kogoś prosi o radę to dobrze chociaż sprawdzić jak ta rada się sprawdza a nie robić wszystko po swojemu i czekać aż ktoś zacznie klaskać

A dlaczego ten topic jest popularny to wszyscy wiemy

Bylo sobie zycie....

kowal9891

Wysłana - 17 września 2008 10:41    Edytuj Cytuj
aade no to bravo dla ciebie ze masz 2 tys kcal a ona ma 1000 i twierdzi ze super tak powinno byc jeszcze dyskutuje ze dietetycy polecaja diete 1200 bravo

Aede

Wysłana - 17 września 2008 11:02    Edytuj Cytuj
No tak ja mam 2tys zjadam często na śniadanie słodkie bułeczki , drożdżówki itp bo wiem ze jak nie zjem jak mam ochotę to zjem 2 razy tyle np wieczorem a tak śniadanie przynajmniej spale..
Biorę hormony i leczę sie z powodu braku okresu...przytyłam 2 kilo i nie ukrywam ze tez bardzo mi z tym "zle"... nie wiem czy te 2 kg to kwestia 2 tys kalorii czy odbudowy mięśni po zwiększeniu ruchu czy tez woda gromadzona przy hormonach... nie wiem . Codziennie walczę z obsesyjnym myśleniem o jedzeniu ale ja mam 27 lat , chce być zdrowa i mieć dzieci w przyszłości. Alex jest młodziutka , 20 lat to prawie dziecko mam nadzieje ze tez sprobuje pogodzić sie ze sobą.

radosuaf

Wysłana - 17 września 2008 11:06    Edytuj Cytuj
Używaj lustra, nie wagi.

obliques SZEFOWA

Wysłana - 17 września 2008 11:11    Edytuj Cytuj
2000kcal dla kobiety o niskiej ruchliwosci (a za taka tez trzeba uwazac aeroby - chyba ze to przygotowania do maratonu) to za duzo. Tak IMO

"Na diecie najszybciej traci sie cierpliwość"
Trening z pilka [http://www.sfd.pl/-t438773.html]
w ciazy [http://www.sfd.pl/-t451674.html]
pytania? [http://www.sfd.pl/-t585708.html]
Ekspert -

radosuaf

Wysłana - 17 września 2008 11:13    Edytuj Cytuj
Iza, ile jesz? Tak z ciekawości...

W sumie nigdy diety nie wrzucałaś, pomijając okazjonalne pyszności...

Michawk

Wysłana - 17 września 2008 11:18    Edytuj Cytuj
Takie mordobicie w tym temacie, że aż się boję pisac, żeby w pysk nie dostać

Nie rozumiem jednej rzeczy. @Lex pojawiła się tu, żeby zdobyć wiedzę o schudnięciu. Na początku wszelkie porady dla niej były jak rzucanie grochem o ścianę. Kiedy już po jakichś 20 str tematu udało się ją przekonać, zaczęła przytakiwać wszystkiemu, co mówiono, zachowywała się jak fanka ZDROWEGO odżywiania. Potem wyskoczyła z tymi 1200kcal i zaczęła ostro krytykowac tych, których wcześniej tak skrupulatnie słuchała...

A może po prostu temat wygasał i trzeba było rzucić nową przynętę na forumowiczów? (czyt. 1200 kcal)

Nicht schiessen, Kameraden!

Kofek

Wysłana - 17 września 2008 13:08    Edytuj Cytuj
Lepszą przynętą będą zdjęcia innych części ciała

Zaraz zleci się całe grono ekspertów

Bylo sobie zycie....

Odpowiedzi jest na 47 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ROZWALONY METABOLIZM / dieta redukcyjna - HELP !!!!!!

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.