Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

ROZWALONY METABOLIZM / dieta redukcyjna - HELP !!!!!!

Aede

Wysłana - 17 września 2008 09:36    Edytuj Cytuj
radosuaf

Aede , pie*****nie o Szopenie...

Po pierwsze bez takich tekstów ok?

Ja jestem również przykładem kolesia, który wszedł na to forum praktycznie bez żadnej wiedzy, przeczytał co trzeba i wziął się do roboty pierwszego dnia. Nie z kalkulatorem, ale ze zdrowym rozsądkiem. Albo robisz coś od razu, albo nie zrobisz tego nigdy.

Niestety nie zrozumiałeś , pewnie dlatego ze jesteś "kolesiem".. tu nie chodzi o brak wiedzy , problem leży zupełnie gdzie indziej w przypadku alex i innych dziewczyn

@LeX

Wysłana - 17 września 2008 09:38    Edytuj Cytuj
Aede- oni tego nie rozumieją, bo to dla nich zbyt skomplikowane. Dobrze, ze chociaz 1 osoba wie w czym tkwi problem. Oni myslą, ze jak powiedza ze mam jesc wiecej to bedzie po klopocie...

kowal9891

Wysłana - 17 września 2008 09:38    Edytuj Cytuj
@alex nie prowokuj mnie do daleszej beznadziejnej dyskusji żyj jak chcesz i pocieszaj się głupio że jesz zdrowo ponad 1000kcal kpiny

@LeX

Wysłana - 17 września 2008 09:40    Edytuj Cytuj
kowal- powtarzam, ze to nie topik dla Ciebie jak masz takie słabe nerwy. Nie wchodź tutaj jak coś Ci nie odpowiada.

radosuaf

To wpadnijcie na forum "Cosmo" albo "Pani Domu" i utulajcie się wzajemnie w żalu...
To jest SPORTOWE forum dyskusyjne, a nie forum pomocy kobietom z problemami psychicznymi. No chyba, że jest tu jakiś psychiatra, ale ja niestety żadnego nie znam...

Psychologa jednego znam to mogę dać mu namiary na ten wątek

mimi-mimi

no i powalą sie gromy ale trudno ... to i tak dobrze ze dziewczyna zamierza cos z tym zrobic, na pewno w tydzien sie nie zmieni. Alex proboj pracowac nad soba, ja nie mowie ze masz jesc 1400kcal czy obliczac wegle, bialak i tluszcze dla Ciebie sukcesem bedzie jak zjesz troche wiecej niz dotychczas np. codziennie zjed ta nektarynke dodatkowo, potem w drugim tygodniu, po kilku dniach dodaj np. troche ryzu, potem chleb itd. i tak powoli i stopniowo i sie da, ja Ciebie nie winie, wiem ile ta moja kumpela nad soba musiala pracowac by z tego wyjsc, zycze powodzenia bo czeka cie długa walka

Aede

Wysłana - 17 września 2008 09:41    Edytuj Cytuj
Ja myślę ze Ona wie ze je niezdrowo i ze tylko siebie okłamuje....a to ze nie potrafi tego zmienić to już inna sprawa

kowal9891

Wysłana - 17 września 2008 09:42    Edytuj  Cytuj
no i tak zrobie bo tu chyba już nikt kto zna się konkretnie na dietach i zdrowym życiu nie wejdzie tylko takie anorektyczki jak ty i pocieszajcie się na wzajem tylko to nie jest forum od pocieszania od tego trzeba zacząć albo zyjesz i odżywiasz się jak my albo żegnaj z forum. i lepiej idz do psychologa - wiem prawda boli

kowal9891

Wysłana - 17 września 2008 09:43    Edytuj Cytuj
My*

mimi-mimi

Wysłana - 17 września 2008 09:44    Edytuj Cytuj
kowal bez przesady nie kazda dziewczyna jest anorektyczka, litosci!, po prostu dziewczyny, zwłaszcza te które maja kolezanki chore na tą chorobę wiedza, ze wyjscie z tego nie jest takie łatwe

Odpowiedzi jest na 47 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ROZWALONY METABOLIZM / dieta redukcyjna - HELP !!!!!!

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.