Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

ROZWALONY METABOLIZM / dieta redukcyjna - HELP !!!!!!

@LeX

Wysłana - 12 września 2008 07:59    Edytuj Cytuj
Ta praca w KFC mnie wykancza, chyba z niej zrezygnuje Dzis znow 8h zapierdzielania... Chyba to jednak nie jest praca dla mnie,nawet nie odpoczelam po wczorajszym dniu a dzis bedzie jeszcze gorzej.

radosuaf

Wysłana - 12 września 2008 08:09    Edytuj Cytuj
ja zauwazylam, ze przecietny mezczyzna nie jest w stanie bez słodyczy żyć, wystarczy poczytac dzienniki

KŁAMSTWO!!!

obliques SZEFOWA

Wysłana - 12 września 2008 08:40    Edytuj Cytuj

Co do gustów, to sztuczna sprawa wprowadzona od zewnatrz, np. w krajach afrykańskich nikomu nie podobają sie chude kobiety. Ważniejsza jest umiejętność zaakceptowania swojej sylwetki i znalezienia metody by wyciągnąć z niej jak najwięcej w granicach tego co prezentuje. Jeżeli dziewczyna o sylwetce atletycznej usiłuje zrobić z siebie eteryczna postac, bo taka dala sobie wmówić, to nikt przy zdrowych zmysłach nie stwierdzi, ze jej się to uda, tylko może doprowadzić siebie na skraj wyczerpania psychicznego i fizycznego. Taki przykład.
Zawsze jak patrze na Madonnę, to wiedząc ile ona codziennie spędza na ćwiczeniach, od yogi, jogging po silownie, jaka diete trzyma, ile zabiegów chirurgicznych przeszła by poprawić to i owo, to widzę, ze możliwości są ograniczone. Wiele kobiet pokazuje Madonne jako przykład nieciekawego wygladu, ale gdy sobie zdamy sprawę, ze ona ma tendencje do bycia, prosto mówiąc, gruba Włoszką to w tym świetle jej figura jest super, bo więcej wyciągnąć z jej genetyki sie nie da.

"Na diecie najszybciej traci sie cierpliwość"
Trening z pilka [http://www.sfd.pl/-t438773.html]
w ciazy [http://www.sfd.pl/-t451674.html]
pytania? [http://www.sfd.pl/-t585708.html]
Ekspert -

radosuaf

Wysłana - 12 września 2008 08:58    Edytuj  Cytuj
w krajach afrykańskich nikomu nie podobają sie chude kobiety

W Polsce też nikomu się nie podobają chude kobiety - a że w Polsce kobiety nie uprawiają sportu, to jest tylko podział zapuszczona/zasuszona. Takie kobiety jak Ty to ewenement .

No teraz to pojechałem .

@LeX

Wysłana - 12 września 2008 09:21    Edytuj Cytuj
W Polsce kobiety dzieli sie na 3 kategorie- chuda, szczupla i gruba.
Zapomina sie o wysportowanych paniach.
Chuda nie jest atrakcyjna (niewiem czy komukolwiek podobaja sie np.modelki,ktore maja po 86cm w biodrach ), ale bardzo szczupla owszem. Wiecie, kazdy preferuje inny typ sylwetki dlatego jeden woli kobiete z pelnymi ksztaltami a drugi drobną i filigranową

kowal9891

Wysłana - 12 września 2008 09:24    Edytuj Cytuj
a mi się podoba styl brazylijski xD kuba i te rejony xD

Blast_th

Wysłana - 12 września 2008 09:29    Edytuj Cytuj
Nie zgodzę że są grube i za chude ...
jest jeszcze mnóstwo normalnych, wysportowanych dziewcząt, które przy anorektyczkach czują się grube
i kategoria grubych co pół roku ( zaliczam się żeby nie było )
Ale generalnie kult chudości jest i nawet w sklepach to widać..superzgrabne babki nie mogą kupić spodni bo wszystko jak dla chłopców

Zmieniony przez - Blast_th w dniu 2008-09-12 09:29:56

kowal9891

Wysłana - 12 września 2008 09:30    Edytuj Cytuj
ostatnio widziałem poster kobiety xD i tu uwaga zapomnieli jej dorobić pępek po retuszu !! :P co to wyglądało

Blast_th

Wysłana - 12 września 2008 09:33    Edytuj Cytuj
No w Photoshopie wszystko można, odchudzić się o 30 kg w 30 min Mam taki pomysł... zrobie się w photoshopie obkleję i w końcu będzie pięknie

kowal9891

Wysłana - 12 września 2008 09:35    Edytuj Cytuj

Odpowiedzi jest na 47 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ROZWALONY METABOLIZM / dieta redukcyjna - HELP !!!!!!

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.