Witam, mam kilka pytan odnosnie tematu: 1)Jak wygląda rekrutacja (jakie testy itp)? 2)Gdzie jest przeprowadzana i gdzie nalezy skladac podanie? 3)Ilu jest kandydatów na jedno miejsce?
ad.1 poszukaj na stronach np. http://www.kgp.gov.pl ad.2 do komendy wojewodzkiej/miejskiej/powiatowej/glownej/stolecznej ad.3 w****u i troche, bez znajomosci nie ma szans - tak przyznaja sami policjanci
-= Rangers Lead The Way! =-
1050508798000
GARY_25
Wysłana - 17 kwietnia 2003 11:11
testy sprawnosciowe + testy psychologiczne - nie jest to jednoznaczny test bo bada min. inteligencje,predyspozycje,osobowosc - na tym tescie duzo ludzi chcacych odpada
GARY_25, Pozdrawia. Moderator dzialu Combat / Samoobrona "Najwyższa galąz nie zawsze jest najbezpieczniejszym schronieniem" member - mafia.suple.hardcor.pl Lame_Hunters.Sq .:ZASMACHA:.
"Najwyzsza galaz nie zawsze jest najbezpieczniejszym schronieniem"
Specjalista -
1050570705000
SFD
Wysłana - 17 kwietnia 2003 11:19
A poza tym wyksztalcenie. W tej chwili nie da sie zdobyc wyzszego w Policji, jedynie jako studia podyplomowe. A przy naborze najlepiej miec wyzsze, bo przykladowo wyszlo zarzadzenie z KGP ze do pionu kryminalnego biora wylacznie z wyzszym. Extra skonczysz studia i przez rok albo 2 bedziesz mial 1200 na reke....
1050571184000
afenis
Wysłana - 20 kwietnia 2003 10:41
z mojego doSwiadczenia wynika takze,ze lepiej byc facetem bo jak się okazuje jesli nie masz penisa masz o wiele mniejsze szanse ja juz próbuje od roku ale...niestety dla kobiet nie ma etatów i nikogo nie interesuje ze mam to cholerne wyzsze wykształcenie, ze jestem instruktorem samoobrony i pare innych rzeczy ...a dlaczego BO NIE MAM PENISA I TAK TO JEST!!!!!
AF(ocalyps)E Now!!!! SFD FIGHT CLUB BOGINI AFE vs KSIĄŻĘ CIEMNOŚI-------------> 8 : 5
1050828109000
bmb
Wysłana - 20 kwietnia 2003 12:35
Weż idz stąd z tym postem... Znalazles sobie za***iscie frajerski zawód,nie wiem co kieruję Tobą... żal mi Cię...
Muay Thai-KOwal
"powiedz mi dobre słowo albo nie mów nic"
1050834952000
afenis
Wysłana - 20 kwietnia 2003 12:47
hmmm...czy frajerski to nie wiem... przy okazji dzieki bo ja tez mam podobne plany..zreszta to co jest frajerskie dla jednego nie jest dla innych...troche tolerancji.... a poza tym ja chce do GROMU i co z tego nie mam szans!!!! wiec bez frajerstwa mi tu prosze
AF(ocalyps)E Now!!!! SFD FIGHT CLUB BOGINI AFE vs KSIĄŻĘ CIEMNOŚI-------------> 8 : 5
1050835674000
SFD
Wysłana - 20 kwietnia 2003 13:03
Mozesz sobie bmb mowic co chcesz.
1050836593000
bmb
Wysłana - 20 kwietnia 2003 14:37
Do gromu czy do jakichs jednostek wyzszych to inna sprawa, mi chodzi o takie krawężniki, co chodzą po okolicy i muszą sie o coś przy***ać żeby spisać... Zreszta koleżke mi ostatnio zawineli i jest chlopak na Białołęce, dlatego moja nienawiść do policji wzrasta...
Muay Thai-KOwal
"powiedz mi dobre słowo albo nie mów nic"
1050842254000
Bregalad
Wysłana - 20 kwietnia 2003 15:10
ojejku smutne on na bank nic nie pil i nic nie palil a zwineli go bo poprostu szedl ulica stary wez troche pomysl jestes kraweznikiem i naprawde nie chce ci sie odwalac ton papierkowej roboty wolisz posiedziec w ocieplanym pasaciku a zgarnianie gowniarzeri ku temu nie sluzy nie bede z toba dyskutowal bo juz tu pisalem co sadze o 15letnich gowniarzach wykrzykujacych hwdp i noszacych spodnie jakby w nie narobili powiem tyle wracaj przed telewizor i ogladaj dalej bajki o zlych policjantach i robin hoodzie
Mr. Anderson. Suprise... to see me?
****SFD FIGHT CLUB**** jeneral Broni (niezla laska ta Bronia)