Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jest. Kolega kolegą. Producent sypie, nie kolega. Mimo najlepszych chęci nie ma prawa wiedzieć czego ile siedzi w środku. No chyba, że producentem jest kolega to Cię zrobił w hooja.
Nie poj kefiru bo Ci brzuch urośnie A tak na poważnie, ostatnio obserwuje tendencję do zbyt wielkich oczekiwań po niektórych środkach. Nie nawiązuje tu do Ciebie. Ale ogólnie ludzie którzy pierwszy raz stosują jakiś środek, najpierw naczytają się opinii że daje czystą masę, żyły, etc. itp. A później dziwią się że nieprzyszło na cyklu 10kg czystego mięsa na żyle Co niezmienia faktu że po stanexie/tescie/boldzie powinienneś widzieć odpowiednie efekty
1268516651000
Gumbas79
Wysłana - 13 marca 2010 22:57
bije 5 butle bolda z atomica i też pi.zda drut uroki underów ale skąd wziąć vet bolda w PL
Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki
1268517447000
kamilo_22
Wysłana - 03 września 2010 16:25
A czy stanex I-50 może zgęstnieć na w upalnych warunkach. Mój dil co mi załatwiał ten sprzęt powiedział że mu wino zgęstniało i że to przez tegoroczne upały. Myślę że perdolony lewizne mi chciał wcisnąć. A wy co o tym myślicie???