Witam,wie ktos moze co moze byc przyczyna ze w poprzednie wakacje jak zastosowałem sobie taka diete (same warzywa,bez slodyczy,bez miesa) i stosowałem ja przez 2 miesiace.Duzo pracowałem na słoncu i po tygodniu takiej diety prawie codziennie lała mi sie krew z nosa?? Czy przy takiej ostrej diecie mam cos zażywac lub cos dołożyc z cukrów??   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 19   Waga: 100   Wzrost: 194   Obwód klatki: .   Obwód ramienia: .   Obwód talii: .   Obwód uda: .   Obwód łydki: .   Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: .   Aktywność w ciągu dnia: .   Uprawiany sport lub inne formy aktywności: .   Odżywianie: .   Cel: szybka redukcja   Ograniczenia żywieniowe: ..   Stan zdrowia: .   Preferowane formy aktywności fizycznej: .   Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: .   Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: .   Stosowane wcześniej diety: .
Zmień dietę! Przecież coś takiego dla osoby fizycznie pracującej to jest zabójstwo!
1213595113000
bomber131
Wysłana - 16 czerwca 2008 17:34
aha,ja robiłem tak:dawałeK sobie do pojemnika plastikowego sniadanie:rano kanapka z serkiem,luch ok 12-jedno jajko,2 liscie sałaty,pomidor jeden i 1 marchewke,na wieczór 3 marchewki,6 weidera i spac:) Budziłem sie o 4:30 pobiegałem godzinke,pozniej prysznic i znow do pracy.Mozna by było dołożyć kasze do tej OSTREJ diety lub jakis slodki owoc w ramach cukru?
1213630449000
Szklanka86
Wysłana - 16 czerwca 2008 19:17
Ja bym radziła mocno uderzyć się w głowe i kaszą ewentualnie dołozyć, gdyby nie podziałało.
1213636667000
Jurazz
Wysłana - 16 czerwca 2008 19:20
jak poprzednicy, na samej zieleni dużo nie pociągniesz przy wysiłku fizycznym.