Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1242 razy
słowa kluczowe: pytanie  roku 
Autor

Pytanie roku !!!

Panboro

Wysłana - 31 marca 2009 21:21    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Pytanie z gatunku kinematyki ruchowej, a mianowicie: Jakie naturalne ruchy, ugięcia, dźwignie ciała ludzkiego wpływaja na rozwój mięśni klatki piersiowej. Chodzi mi tylko i wyłącznie o wykonywanie ruchów naturalnie zwiazanych z behawioralną egzystecją człowieka.
Dla nie jażących:
1. Wchodzenie po drzewie ( podciaganie się na rekach + stopiowanie nogami ) plecy + biceps + całe nogi
2. Bieganie, wstawanie, skłony itp...
Ruchy potrzebe do rozwoju silnego umięśnienia klatki są nie praktyczne... po co wczesny człowiek miałby wykonywać ruchy typu: unoszenia leżąc, pompki, pseudo pompki na poreczach, przenoszenia zza głowy, ruchy typu rozpiętki...

Jak ktoś wie i może się madrze wypowiedzieć to proszę...
Jak ktoś nie wie niech sie nie wtrąca...

Zmieniony przez - Panboro w dniu 2009-03-31 21:25:15

Wszyscy mówili że sie nie da, aż przyszedł koleś... i zaczął to robić bo nie wiedział, że się nie da

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 31 marca 2009 21:40 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Mirasxl

Wysłana - 31 marca 2009 21:40    Edytuj Cytuj
A co znaczy wczesny człowiek?;P

ZamroBan

Wysłana - 31 marca 2009 21:47    Edytuj Cytuj
też mnie to ciekawi
niby mięśnie klatki są ważne bo chronią klatkę ale nie ma jakby naturalnych bodźców do ich rozwoju,np mięśni pleców i nóg używamy do podnoszenia ramiona i naramienne wiadomo pierwotny człowiek jak chciał rzucić kamieniem wleźć na drzewo itd a mięśnie klatki?nie pracują przy żadnej naturalnej czynności
sog za pytanie

Zmieniony przez - ZamroBan w dniu 2009-03-31 21:48:02

Panboro

Wysłana - 31 marca 2009 21:58    Edytuj Cytuj
wczesny człowiek to taki gość, który nie wie kto to był wczesny człowiek

Wszyscy mówili że sie nie da, aż przyszedł koleś... i zaczął to robić bo nie wiedział, że się nie da

Mirasxl

Wysłana - 31 marca 2009 22:09    Edytuj Cytuj
Aha czyli już wiem kim jest wczesny człowiek ,to jest taki koleś który zadaje kretyńskie pytania, bo nie chce mu się dupy ruszyć żeby parę razy wycisnąć sztangę.,i wydaje mu się że nie trzeba stymulować mięśni za pomocą wszelkiego rodzaju sprzętu bo myśli że kiedy parę razy wyjdzie na drzewo to będzie miał za***ista sylwetkę., PS Spytałem to masz na myśli bo chciałem jakoś racjonalnie odpowiedzieć a ty mi z taką szczeniacką odpowiedzią wyskakujesz.,pozdro

Panboro

Wysłana - 31 marca 2009 22:13    Edytuj Cytuj
nie podpalaj sie tak... człowieku, może troche przesadziłem... ale nie mogłem sie powstrzymać... śmiesznie miało być... sorrki zwracam honor

ZamroBan

Wysłana - 31 marca 2009 22:13    Edytuj Cytuj
Mirasxl-jesteś d****em

Mirasxl

Wysłana - 31 marca 2009 22:14    Edytuj Cytuj
Dlaczego tak uważasz kolego?

ZamroBan

Wysłana - 31 marca 2009 22:16    Edytuj Cytuj

Zmieniony przez - ZamroBan w dniu 2009-03-31 22:17:14

Mirasxl

Wysłana - 31 marca 2009 22:17    Edytuj Cytuj
Panboro jak chcesz pożartować to umów się na ciasteczko i kawusie z kumplami,ale spoko niec sie nie dzieje ja tez żartowałem.,peace

Mirasxl

Wysłana - 31 marca 2009 22:17    Edytuj Cytuj
Panboro jak chcesz pożartować to umów się na ciasteczko i kawusie z kumplami,ale spoko nic sie nie dzieje ja tez żartowałem.,peace

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pytanie roku !!!

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.