Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Pytanie do specjalistów!!!

SFD

Wysłana - 26 listopada 2003 07:03    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Prosiłbym o sprawdzenie czy dobry będzie taki cykl, to jest mój pierwszy cykl, który składa sie z 100 tabletek mietka, 20 strzałów testosteronu propionatu (50 mg)i z 10 tabletek Clomidu.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 listopada 2003 09:48 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

-blinG-

Wysłana - 26 listopada 2003 09:48    Edytuj Cytuj
zly cykl

1-5 200 mg propa/tydz
1-5 metka

clomid 2-3 dni po ost strzale z propa i 4-8 h po metce
10 dni po 1 tabsie/dzien

btw za malo masz tego clomidu
20 tab min

-----------------
sup bro?
blinG! blinG!
Doradca w dziale doping =D
Specjalista -

Meta rulez

Wysłana - 26 listopada 2003 17:20    Edytuj Cytuj
Meta min 3 tbl.dziennie.1 tbl. nie opłca się brać co to za efekt anaboliczny .
Odradzam mete i teścia.Sprzedaj towar i kup dece.Pozdro.

Wodne Ochotnicze Pogotowie Ratunkowe Rzeszów
Specjalista -

SFD

Wysłana - 26 listopada 2003 19:38    Edytuj Cytuj
A czy ja mam gdzies jedna tabletke mietka dziennie przyjrzyj się dokładnie. A deka nie podoba mi sie heheh. Ale dzięka.

Martin-16

Wysłana - 26 listopada 2003 22:25    Edytuj Cytuj
ale 2tab to i tak zamalo i wogule propinat bierze sie co 2/3 dni a ty masz np. poneidzalek i neidziele a to jest dzien po dniu....

-=NPC CreW=- FoReVeR

"hardcore bodybuilding in gym on anabolic steroids"

Meta rulez

Wysłana - 26 listopada 2003 22:28    Edytuj Cytuj
To po co dajesz jakieś wykresy 1 tbl metandienonu dziennie

Wodne Ochotnicze Pogotowie Ratunkowe Rzeszów
Specjalista -

SFD

Wysłana - 27 listopada 2003 15:52    Edytuj Cytuj
MAm to rozłożone piramidalnie i nie mam zamiaru brać powyżej 4 tabletek dziennie poonieważ ja nie waże jeszcze 100 kg tylko zaledie 70 kg przy wzroście 181 cm a jeśli chodzi o teścia to moge go brać w poniedzialęk, środę, piątek tak moze byc czy jeszcze inaczej. tak naprawdę to mi chodzi o to czy w pierwszym cyklu mogę brać co dwa dni 100 mg teścia??

Gochan ZASŁUŻONY

Wysłana - 27 listopada 2003 22:56    Edytuj Cytuj
Ja bym wogóle odradzał na razie branie przy tym stosunku wzrostu do wagi, chyba że uprawiasz jakiś konkretny sport i bierzesz dla wyniku. Jeśli jednak jesteś jak większość tu piszących osobą ćwiczącą tylko na siłowni dla poprawienia wyglądu itp. odradzam na razie jakiekolwiek branie.

Ps. Mówcie co chcecie, ale jak dla mnie 2 tabletki metanabolu dziennie to całkiem przyzwoita, działająca dawka.

Pozdrawiam
Darth Gochan
Kuba rozpruwacz działu doping
Cichy i dyskretny seryjny zabójca działu MMA

"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem"
Aleister Crowley
Ekspert -

Martin-16

Wysłana - 27 listopada 2003 22:59    Edytuj Cytuj
czlowieku : "poniedzialęk, środę, piątek" aco dalej musisz caly czas jechac co 3 dni pozniej neidziela wtorek czwartek sobota poneidzialek sroda piatek niedziela ..... i tak do usranej smeirci a tak serio mowiac to tak powinienes to brac a nie poniedzialek, środa, piątek i pozniej znowu ponedizalek? (przeciez to jest co 4 dni)

-=NPC CreW=- FoReVeR

SFD

Wysłana - 28 listopada 2003 10:32    Edytuj Cytuj
Czym różni się belgijski mietek od ruskiego czy ma mniej efektów ubocznych i jak najlepiej stosować ile tabsów na początek 150 będzie ok

Haves1

Martin-16

Wysłana - 28 listopada 2003 14:48    Edytuj Cytuj
roznica jest bardzo duza jedna metka jest z Rosji a druga z Belgi yyy 150? czemu tak malo

-=NPC CreW=- FoReVeR

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pytanie do specjalistów!!!

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.