Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Prosiłbym o sprawdzenie czy dobry będzie taki cykl, to jest mój pierwszy cykl, który składa sie z 100 tabletek mietka, 20 strzałów testosteronu propionatu (50 mg)i z 10 tabletek Clomidu.
clomid 2-3 dni po ost strzale z propa i 4-8 h po metce 10 dni po 1 tabsie/dzien
btw za malo masz tego clomidu 20 tab min
----------------- sup bro? blinG! blinG! Doradca w dziale doping =D
Specjalista -
1069836527000
Meta rulez
Wysłana - 26 listopada 2003 17:20
Meta min 3 tbl.dziennie.1 tbl. nie opłca się brać co to za efekt anaboliczny . Odradzam mete i teścia.Sprzedaj towar i kup dece.Pozdro.
Wodne Ochotnicze Pogotowie Ratunkowe Rzeszów
Specjalista -
1069863624000
SFD
Wysłana - 26 listopada 2003 19:38
A czy ja mam gdzies jedna tabletke mietka dziennie przyjrzyj się dokładnie. A deka nie podoba mi sie heheh. Ale dzięka.
1069871906000
Martin-16
Wysłana - 26 listopada 2003 22:25
ale 2tab to i tak zamalo i wogule propinat bierze sie co 2/3 dni a ty masz np. poneidzalek i neidziele a to jest dzien po dniu....
-=NPC CreW=- FoReVeR
"hardcore bodybuilding in gym on anabolic steroids"
1069881921000
Meta rulez
Wysłana - 26 listopada 2003 22:28
To po co dajesz jakieś wykresy 1 tbl metandienonu dziennie
Wodne Ochotnicze Pogotowie Ratunkowe Rzeszów
Specjalista -
1069882094000
SFD
Wysłana - 27 listopada 2003 15:52
MAm to rozłożone piramidalnie i nie mam zamiaru brać powyżej 4 tabletek dziennie poonieważ ja nie waże jeszcze 100 kg tylko zaledie 70 kg przy wzroście 181 cm a jeśli chodzi o teścia to moge go brać w poniedzialęk, środę, piątek tak moze byc czy jeszcze inaczej. tak naprawdę to mi chodzi o to czy w pierwszym cyklu mogę brać co dwa dni 100 mg teścia??
1069944722000
Gochan ZASŁUŻONY
Wysłana - 27 listopada 2003 22:56
Ja bym wogóle odradzał na razie branie przy tym stosunku wzrostu do wagi, chyba że uprawiasz jakiś konkretny sport i bierzesz dla wyniku. Jeśli jednak jesteś jak większość tu piszących osobą ćwiczącą tylko na siłowni dla poprawienia wyglądu itp. odradzam na razie jakiekolwiek branie.
Ps. Mówcie co chcecie, ale jak dla mnie 2 tabletki metanabolu dziennie to całkiem przyzwoita, działająca dawka.
Pozdrawiam Darth Gochan Kuba rozpruwacz działu doping Cichy i dyskretny seryjny zabójca działu MMA
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem" Aleister Crowley
Ekspert -
1069970190000
Martin-16
Wysłana - 27 listopada 2003 22:59
czlowieku : "poniedzialęk, środę, piątek" aco dalej musisz caly czas jechac co 3 dni pozniej neidziela wtorek czwartek sobota poneidzialek sroda piatek niedziela ..... i tak do usranej smeirci a tak serio mowiac to tak powinienes to brac a nie poniedzialek, środa, piątek i pozniej znowu ponedizalek? (przeciez to jest co 4 dni)
-=NPC CreW=- FoReVeR
1069970366000
SFD
Wysłana - 28 listopada 2003 10:32
Czym różni się belgijski mietek od ruskiego czy ma mniej efektów ubocznych i jak najlepiej stosować ile tabsów na początek 150 będzie ok
Haves1
1070011974000
Martin-16
Wysłana - 28 listopada 2003 14:48
roznica jest bardzo duza jedna metka jest z Rosji a druga z Belgi yyy 150? czemu tak malo
-=NPC CreW=- FoReVeR