Temat został odczytany 485 razy
słowa kluczowe: pytanie  sonbatego 
Autor

Pytanie do Sonbatego

Marijo

Wysłana - 05 sierpnia 2003 19:57    Edytuj Cytuj
Witam. Przeglądając prase kulturystyczną wpadło mi w oko takie ogłoszeni: WHEY ACTIV - białko serwatkowe 80%, smakowe (Multi Activ - Niemcy), 2000 g - 70 zł, 4000 g - 120 zł. Ostatnio wypowiadałeś się na temat białek niemieckich, dlatego się pytam, czy coś takiego w ogóle istnieje? Prawdopodobnie to ściema, ale podali nazwę "tego czegoś".

proteinki, proteinki... dla chłopczyka i dziewczynki
GG: 438179

Ravenlord

Wysłana - 05 sierpnia 2003 20:39    Edytuj Cytuj
Bialko serwatki nie powinno miec 80% ale znacznie wiecej, poza tym cena jest razaco niska wiec mysle ze sciema.

"Nie dyskutuj z d****em bo najpierw ściągnie cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem"

Nie dyskutuj z d****em bo najpierw ściągnie cię do swego poziomu a potem pokona doświadczeniem

Marijo

Wysłana - 05 sierpnia 2003 20:59    Edytuj Cytuj
Te same argumenty mam ja, ale dystrybutor podał nazwę tego i ciekawi mnie, czy na niemieckim rynku coś takiego istnieje.

SONBATY ATLETA.PL

Wysłana - 05 sierpnia 2003 23:36    Edytuj Cytuj
Białko serwatki spokojnie może mieć 80% (prawie każdy koncentrat), ale ani nie znam takiej niemieckiej firmy, ani w tej cenie nie kupi się białka w Niemczech, nawet na targach, nawet w superpromocji.
Byłem na FIBO i wiem jakie teraz są tam ceny. Dla mnie to ogłoszenie to ściema (chyba że białko jest np. kradzione, ale tak jak mówię nazwa firmy też mi nic nie mówi).

SONBATY http://www.atleta.pl
Czlonek mafia.suple.hardcor.pl

sonbaty [http://www.atleta.pl]

członek mafia.suple.hardcor.pl
Specjalista -

Marijo

Wysłana - 06 sierpnia 2003 00:09    Edytuj Cytuj
No własnie :) Dzięki za rozjaśnienie sprawy :)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pytanie do Sonbatego

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.