Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 460 razy
słowa kluczowe: pytanie 
Autor

Pytanie.

jaa89

Wysłana - 19 czerwca 2008 19:41    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam.Mam takie jedno pytanko.Jak wiadomo sezon sie skonczyl i jest przerwa.Moja liga rusza 15 sierpnia,a od 1 lipca do 1 sierpnia jade do pracy do Holandii.Wiec bede mial tylko dwa tygodnie na przygotowanie sie do sezonu.Nie wiem czy tam bede mogl gdzies biegac.I tu sie rodzi moje pytanie.Czy juz teraz zaczac treningi(2 tygodnie)do wyjazdu,tylko ze wtedy bede mial miesiac przerwy.Czy dopiero jak wroce do domu zaczac sie przygotowywac??Przypominam ze sezon zaczyna sie 15 sierpnia...

Zmieniony przez - jaa89 w dniu 2008-06-19 19:43:02

Zmieniony przez - jaa89 w dniu 2008-06-19 22:47:35

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 czerwca 2008 13:29 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

jaa89

Wysłana - 20 czerwca 2008 13:29    Edytuj Cytuj
Widze,ze w tym dziale nie ma kompetentnych osob w zakresie pilki noznej. :/

Nani20

Wysłana - 27 czerwca 2008 13:32    Edytuj Cytuj
Hmmm trudna sprawa. Możesz teraz zacząć biegać ale jeśli potem przez miesiąc nic nie będziesz robić to te bieganie teraz nic Ci nie da. Ciężko mi coś doradzić bo nie wiem jakie będziesz miał tam warunki. Będąc za granicą staraj się przynajmniej 3 razy w tygodniu gdzieś pobiegać, musi przecież tam być jakiś las, park lub coś takiego. Rób też pompki, brzuszki, przysiady, wspięcia na palce (dużo ćwiczeń znajdziesz w dziale trening w warunkach domowych). Staraj się też trzymać dietę żeby nie przytyć za bardzo lub żeby nie stracić za dużo masy (oczywiście jeśli Twoja obecna masa Cię zadowala).
Ciężka sprawa ale mam na dzieje że choć troche pomogłem. Pozdr.

misiek9797

Wysłana - 28 czerwca 2008 23:19    Edytuj Cytuj

Mi sie zdaje że powinieneś biegać przed wyjazdem. Ale będziesz musiał mieć diete

Rusedski

Wysłana - 29 czerwca 2008 19:52    Edytuj Cytuj
przygotowanie do sezonu to 6 tygodni

Sounds Like A Melody

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.