Temat: Treść:
Temat został odczytany 495 razy
słowa kluczowe: pytanie 
Autor

Pytanie

SkalaRo

Wysłana - 15 listopada 2006 09:18    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam bylbym zainteresowany takim zestawem 2x Cell pump665gr 3x Monster mass 2+1 i Olimp tcm 300 caps tylko widze ze juz monster chyba sie skonczyl w promocji ;/ bedzie w najblizszym czasie??Aha a czy jak dzis zamowie to jutro moge odebrac osobiscie w Opolu nawet bez Monstera bo jak go nie bedzie to wezme chyba 1 raz profi whey 2+1??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 listopada 2006 18:54 
W większości przypadków polecamy:

Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

OS Kogut

Wysłana - 15 listopada 2006 18:54    Edytuj Cytuj
w opolu na sklepie jeszcze coś mi zostało z monster mass ale to jakiś ostatni zestawik. odłoże ci i zapraszam jutro od 16-21 jestem :)

pozdrawiam
Specjalista -

SkalaRo

Wysłana - 16 listopada 2006 09:37    Edytuj Cytuj
Sory za zamieszanie ale niestety bede dopiero w piatek w Opolu i najprawdopodnniej tylko do 14.I troche zmienilem zamowienie :
2xcell pump 665gr
olimp tcm 300caps
mass xxl 4,5 czeko
i widze ze profi jest w promocji tez 2+1 to jeszcze to zamiasr monstera tez jak sie da czeko lub banan da sie to na jutro zalatwic??jesli tak to juz skladam zamowienie.

OS Kogut

Wysłana - 16 listopada 2006 12:07    Edytuj Cytuj
paczki nie wychodza z opola tylko z częstochowy. Tamte pozycje o których pisałeś mieliśmy akurat na stanie (w sklepie) ale tego już nie mamy tzn. MaSS xxl i na sklepie mamy promocję na profi 3200 + 2000g GRATIS.W takim wypadku bedziesz musiał zamówić paczkę z wysyłka do domu.

PS. Chyba że poprostu przyjdziesz do sklepu i wybierzesz sobie coś na miejscu.

pozdrawiam

Zmieniony przez - OS Kogut w dniu 2006-11-16 12:08:18
Specjalista -

SkalaRo

Wysłana - 16 listopada 2006 21:09    Edytuj Cytuj
Dobra nie mieszam juz biore na 100% 2xCell Pump 665gr +TCM Olimp 300caps,a z gainerkiem to sie zabaczy jak bedzie jakis monster to sie wezmie jak nie to pomyslimy na miejscu

SkalaRo

Wysłana - 17 listopada 2006 07:39    Edytuj Cytuj
Aha a czy jakis shajker do tego by sie znalazl(gratis) bo z mojego zaczyna juz przeciekac

OS Kogut

Wysłana - 17 listopada 2006 20:16    Edytuj Cytuj
byłeś po paczkę bo ja pracuję dopiero od 16 ??
Specjalista -

SkalaRo

Wysłana - 17 listopada 2006 20:28    Edytuj Cytuj
tak juz wszystko odebrane ale wwczesniej w drodze do Opola dzwoni do mnie babka i mi gada ze juz sie nie da w Opolu odbrac, ze oni wysylaja ale jakos z kolega w Realu dogadalismy sie i wszystko jest.Babce tez odzwonilem ze wszytsko zalatwiam w Opolu. Ogolnie jestem zadowolony:D

OS Kogut

Wysłana - 18 listopada 2006 19:24    Edytuj Cytuj
no od twojej paczki juz niestety nie bedzie można odbierać
za duże zamieszanie sie robi, ale w opolu też mamy bardzo dobre ceny wiec chyba nie bedzie problemu

pozdrawiam:)
Specjalista -

OS Kogut

Wysłana - 18 listopada 2006 19:24    Edytuj Cytuj

Usunięty przez OS Kogut za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
Specjalista -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.