Autor

Pytania Do Eksperta Hi Tec'a

jabolcokk A.Jabłoński

Wysłana - 21 października 2008 11:12    Edytuj Cytuj
Witam W razie jakis pytań dotyczących Suplementacji lub Odżywiania i Planu Treningowego Proszę Pisać Tutaj.
Razem z Kamilem Postarmy Pomóc Się Wam jeśli tylko będziemy Mieć Czas.
Specjalista -

KamilHITEC Hi Tec & Peak

Wysłana - 21 października 2008 11:14    Edytuj Cytuj
Witam Wszystkich Forumowiczów , jeśli ktoś będzie miał jakiś problem lub pytanie a ja znajdę czas żeby odpowiedzieć to na pewno pomogę.

Martainn

Wysłana - 21 października 2008 11:37    Edytuj Cytuj
Bardzo dobre posunięcie ze strony Hi-teca:)

Czarnuchok

Wysłana - 21 października 2008 22:46    Edytuj Cytuj
w wolnej chwili także z chęcią pomogę - raz dziennie zaglądam do działu.

*** EMERYTOWANY DORADCA W SUPLEMENTACJI **
kontakt GG 1844256

T_MajoR

Wysłana - 25 października 2008 12:54    Edytuj Cytuj
Kamil mam pytanie czy oprócz tego co wymieniłeś . jadłeś jakies normlane posiłki przez te 6 tygodni ??

KamilHITEC Hi Tec & Peak

Wysłana - 25 października 2008 16:10    Edytuj Cytuj
Pewnie ze tak

W palnie suplementacyjnym są wymienione posiłki ( nie opisywałem jakie bo często zmieniałem) i do każdego piłem Anabolic Protein Superior
Posiłki były różnorodne, ale najczęściej pierś z kurczaka i ryz/kasza

Martainn

Wysłana - 08 listopada 2008 18:50    Edytuj Cytuj
Cześć Kamil.
Chciałbym poznać Twój sposób na pokonanie głodu, kiedy przechodzisz do wycinki. Ja już widzę teraz, że będę miał poważny problem. W ostatnim cyklu przytyłem prawie 5 kg, bez zwiększania obwodów w pasie. Najbardziej poszło mi w łydki, uda oraz ramiona. Pas jednak jest masakrycznie wielki bo 94 cm (a było i 110). Problem jest innego typu. Byłem na dobrej masowej diecie. Na początku miałem problem z porcjami bo były duże, a teraz nawet po godzinie od zjedzenia większych posiłków zaczyna mnie ssać. Przy zmniejszeniu posiłków pewnie będzie jeszcze gorzej.
Czy Ty też masz taki problem, a jeśli masz to jak sobie z nim radzisz. I czy stosujesz jakiś specjalny trening na redukcje, czy zostajesz przy podstawach. Pozdro

jabolcokk A.Jabłoński

Wysłana - 08 listopada 2008 19:13    Edytuj Cytuj
Martainn - Podpowiem tobie zebyś głowie skupił sie a raczej prawie całkowice na węglowodanach Złożonych o niskim IG To Powinno Pomóc.

Zobaczymy co Kamil Na to
Specjalista -

KamilHITEC Hi Tec & Peak

Wysłana - 09 listopada 2008 09:44    Edytuj Cytuj
W tym sporcie bardzo ważną role odgrywa psychika, wszystko zależy od Twojego nastawienia, jeżeli w głowie będzie ok. to na pewno będzie Tobie dużo łatwiej

To, co napisał Jabi to mogę potwierdzić, dodatkowo polecam Tobie jak już byś nie mógł wytrzymać wypić Anabolic Protein z woda lub zjeść Tonic Bar 65, na pewno po tym nie przytyjesz a im więcej białka w diecie to większe spalanie tkanki tłuszczowej

trickst3r

Wysłana - 13 listopada 2008 00:24    Edytuj Cytuj
Witam,
Czy HI TEC Protein 80 zawiera jod? Mam lekka nadczynnosc tarczycy wiec jest to dla mnie istotne. Dzisiaj zauwazylem, ze na forum sfd i na wielu innych stronach na liscie skladnikow podany jest jod chociaz na opakowaniu nic takiego nie znalazlem.

jabolcokk A.Jabłoński

Wysłana - 13 listopada 2008 10:06    Edytuj Cytuj
Sorry ze tak długo,
Protein 80 możesz brać.
Nie ma w nim żadnego zródła Jodu bo nie wystepuje on naturalnie we frakcjach białka mleka (chyba że Krowe Faszerowano Jodem).
To samo tyczy się wyizolowanego Białka Pszenicznego , żeby był tam jód musiałaby rosnąć w morzu lub gdzieś na plaży.

Zwracaj uwage na to czy w składzie nie jest podany
np. Jodek Potasu (Symbol "KJ") bo najczęściej on jest źródłem Jodu
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 35 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pytania Do Eksperta Hi Tec'a

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.