Szukalem szukalem ale nie znalazlem zadowalajacych info Mam prosbe o rozpiske dawkowania bialka Olimp Pure Whey Isolate, kretki Olimp 1000 i citro takze Olimpu(obie w tabsach). Z gory dzięx
...raz na worku, raz na sztandze, walcz walcz walcz Ty walczysz ja walczę... www.therainforestsite.com ratuj lasy tropikalne
Hmm why zły ? Izolat tylko po treningu ?? Bo zawsze kretke bralem po treningu i nie wiem czy sie nie beda klocily..
...raz na worku, raz na sztandze, walcz walcz walcz Ty walczysz ja walczę... www.therainforestsite.com ratuj lasy tropikalne
1082444831000
e-lite
Wysłana - 20 kwietnia 2004 09:12
Kreta od razu po treningu potem WPI najlepuej z carbo/glukozą lub innymi łatwoprzyswajalnymi węglami o wysokim IG.. Proponuje też porcje WPI podczas nocnej eskapady na WC co sie standardowo na cyklu krety zdarza.. WPI jest stworzone właśnie na ten moment :)
Ekspert -
1082445155000
jasieniek
Wysłana - 20 kwietnia 2004 09:17
Hehe.. ano zadarza niestety nie raz Quart napisales, ze zly wybor. Co bys wiec doradzil ? Zalezy mi na bialeczki z minimalna iloscia ww.
1082445464000
Quart
Wysłana - 20 kwietnia 2004 18:29
Dlaczego z mała iloscia ww? Jezli jestes w konsowej 'fazie' rzezbienia to moze wtedy Ci przeszkodzą:] ale tylko wtedy, o wiele lepiej WPC. Pozatym bierzesz kretke czyli i tak raczej sie masujesz? To tymbardziej... Co do kreatyny - tylko mono