Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 5611 razy
słowa kluczowe: pulsometr 
Autor

Pulsometr

te4nik

Wysłana - 13 kwietnia 2005 11:13    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Chcę kupić pulsometr. Wacham się pomędzy droższym SIGMA SPORT Topline Fit Watch a tanim pulsometrem z Allegro np. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46906335 . Jeśli ktoś ma doświadczenia związane z podobnymi urządzeniami to proszę o jakąś opinię. Sigmy chyba nie trzeba specjalnie zachwalać ale może opłaca się kupić jakąś tanią bezfirmówkę?

Zmieniony przez - te4nik w dniu 2005-04-13 11:19:40

....::::Oto ja i moi ludzie::::....

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 kwietnia 2005 17:21 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

DanteV

Wysłana - 13 kwietnia 2005 17:21    Edytuj Cytuj
Jak kupować to porządny . Poszukaj na forum bieganie.pl tam było dużo postów odnośnie tanich pulsometrów. Bierz raczej sigme . Widziałem tam Sigmy w śmiesznych cenach

Kto mówi że tego się nie da zrobić ?!

-VVojtek

Wysłana - 14 kwietnia 2005 19:25    Edytuj Cytuj
Ja mam pulsometr z allegro (runtec) i nie narzekam a nawet go sobie chwalę i polecam :) Mam go od 3 miesiecy i ani razy mnie nie zawiodl . Moj kolega mial sigme 1600 i mu sie 3 razy zepsuła to zamienił na FIT WATCH i też mu się zepsuła !!! Sigma to ogolnie nic ciekawego , a lepiej tą kasę wrzucić w rower a nie w jakis pulsometr co ci się za chwile zwali .

Pozdrawiam -Wojtek-
Strona Bikerów z Trzebini : www.BikerTrzebinia.pl

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.